Bayramda dilenen eşkıya Suriyeli çocuklar

Bizim okuldada Suriyeli çete var.
Adamlar direkt çete, taciz falan etmeye çalışıyor.
Özellikle kızları...

Diyecek kelimeler tükendi, ben Bayram diye süslenip giyinmişim bir adam çıktı dan diye önüme ayağında parman arasıbterlik değişik tipli. (Arap adamdı.)

Yani artık 2. sınıf değil 3. sınıfız.
Süriyeliler "Sınıf 1" , Araplar "Sınıf 2" , biz "Sınıf 3".

Sonumiz kötü.

Mesajı silsen iyi olur

Biraz zor gönderilir bu vakitten sonra herkes durumun nereye doğru gittiğini biliyor da neyse. İmkanınız varsa kaçın.

Hocam beni de yanınıza paspas olarak alın. İyi silerim.

Çocukları ayrı, ailesini ayrı döveceksin bu arada, denendi onaylandı artık mahallemde Suriyeli yok.

Hocam İsmi Lazım Değil Suriyelilerden oy toplama hedefinde gibi.

Eğer 2023'te karşısına iyi bir rakip çıkartırlarsa a*apların oyları bile kurtaramaz
Biraz zor gönderilir bu vakitten sonra herkes durumun nereye doğru gittiğini biliyor da neyse. İmkanınız varsa kaçın.

Mesleki hedeflerim nedeniyle ülke de kalmak istiyorum ancak giden kişiler umarım orada iyi bir yaşam sürerler.

Eğer 2023'te karşısına iyi bir rakip çıkartırlarsa a*apların oyları bile kurtaramaz.

Sanmıyorum oyla moyla düzeleceğine, malum kişi kesinlikle kazanacak 23 yaşına geldim umudumun olmaması ile ilgili değil. Aldığı oy istatistiklerine bakarak ve son seçimden bu yana Suriyeli artışına bakarak bile kesinlikle kazanacağını söylebilirim. Yani oy moy hükümet parti işi boş. Amerika, İsrail ve tüm Türk karşıtı ülkeler bize düşmanlar ve sistemimize kontrol altına aldıkları için hiçbir şekilde bu ülkenin geri düzelebileceğine söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…