Bayramda dizüstü indirimi beklenmeli mi?

gmaschine

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Aslında istediğim model şu anda alabileceğim bir fiyatta. Sizce bayram ve sonrasında fiyatlarda bir değişme olur mu? Biliyorum kimse cevap veremez bu duruma ama alıp da 2 hafta sonra pişman olmakta istemiyorum. Diğer yandan zaman da geçiremiyorum… Fikirlerinizi alma şansım var mı?

Bindirim diyecektiniz sanırım. 🙃
Doğru söylüyorsunuz hocam indirim dediklerimizin neredeyse hepsi bindirim üstüne indirim oluyor.Bundan 2 hafta önce zephyrus g14’ün istediğim modeli 15.300’e inmişti 18 civarından ve o zaman kaçırmıştım.Şimdi de rami daha az olan modeli 16bin sabit fiyatta.Acaba bayramda falan tekrar bir indirim olur mu diye bekliyordum ama zor gibi duruyor.

Alabilme fırsatınız varsa almanızı öneririm. Bu ülkede hiçbir şey belli olmuyor. Uzun süredir sizin gibi laptop arayışındayım ve fiyatlar geçen yazdan beri neredeyse ikiye katlandı bazı cihazlarda.

Teşekkürler dostlar.
Trendyol ekstra 150 TL daha kupon verdi ve istediğim ürünü 15.750₺'ye almış oldum.
Bu güne kadar indiği en düşük fiyat 15.300 iken 450 TL için risk atmaya değmeyeceğini düşündüm ve aldım. :)

Hayırlı olsun hocam.

Hayırlı olsun hocam.

Çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim dün 15.700'e aldığım ürün 22.300'e çıkmış. Aldığım modelin farklı versiyonları arasından en ucuzu 17.800TL olmuş, iyi ki almışım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı