Bayramda kargolar açık mı?

Doğru demiş sanki.

Sadece benim 7 farklı ürünüm var kargoda ve hepsi de 5 -7 mayıs gösteriyor teslimat süreleri. Şimdi 2-3 gün çalışıp normal şekilde teslim edecekken yüzlerce kargo birikecek belki de kayıp kargolar olacak (Başıma geldi 10 gün oyaladılar dağıtımda diye ), 15 günde teslim edilmeyen kargolar olacak. 2-3 günlük iş 15 gün boyunca yoğun şekilde kargo çalışanlarını 10 katı yoracak belki de kriz yaratan müşteriler olacak kafayı yedirtecek bence çalışması lazımdı sonuçta pandeminin en yoğun olduğu zamanda bile çalışmaya devam ettiler.

Sadece benim 7 farklı ürünüm var kargoda ve hepsi de 5 -7 mayıs gösteriyor teslimat süreleri. Şimdi 2-3 gün çalışıp normal şekilde teslim edecekken yüzlerce kargo birikecek belki de kayıp kargolar olacak (Başıma geldi 10 gün oyaladılar dağıtımda diye ), 15 günde teslim edilmeyen kargolar olacak. 2-3 günlük iş 15 gün boyunca yoğun şekilde kargo çalışanlarını 10 katı yoracak belki de kriz yaratan müşteriler olacak kafayı yedirtecek bence çalışması lazımdı sonuçta pandeminin en yoğun olduğu zamanda bile çalışmaya devam ettiler.
Bayramda aileleri ile ya da memleketlerinde olmak isteyebilirler. Neden herkes bayram tatilindeyken kargocular sizin yılın kalan kısmında almadığınızda tam bayram zamanı satın aldığınız ürünleri dağıtsın? Mesela ürünleriniz acilse perşembe günü bir çılgınlık yaparak şubeye gidip alabilirsiniz. 🕺🏿 Bayram zamanı satın alacağınız ürünlerin aciliyeti olacağını sanmıyorum yine de. :)

Bayramda aileleri ile ya da memleketlerinde olmak isteyebilirler. Neden herkes bayram tatilindeyken kargocular sizin yılın kalan kısmında almadığınızda tam bayram zamanı satın aldığınız ürünleri dağıtsın? Mesela ürünleriniz acilse perşembe günü bir çılgınlık yaparak şubeye gidip alabilirsiniz. 🕺🏿 Bayram zamanı satın alacağınız ürünlerin aciliyeti olacağını sanmıyorum yine de. :)

Askerden yeni geldiğim için yılın hangi zamanında ürün aldığım hiçbir insan evladını ilgilendirmez öncelikle. 27-28 Nisan'da aldığım ürünü dağıtıma çıkarıp teslim etmiyorlarsa bu onların sorunu mu benim mi? Ayrıca 12 ürün almıştım Amazon Prime ile 1 günde olanları saymıyorum N11'den aldığım Yurtiçi, Aras, PTT, Sürat olmayanların hepsi teslimat yaptı 29 veya 30 Nisan'da. Diğerleri ise erkenden şubede olmasına rağmen dağıtıma bile çıkarmadılar. Normal şartlarda teslimatı yapılması gereken ürün neden 5-6-7 Mayıs'a sarkıyor? İşlerini yapsalardı ( Hakkıyla yapanlar hariç ) kimse bir şey demezdi ama her gün kargo şikayet haberleri duyuyoruz, görüyoruz. Onlar da insan diyen arkadaşlar var fakat bayramda çalışan Şoförler, AVM çalışanları, Market çalışanları ve sayamayacağım kadar insan yılın neredeyse her günü çalışıyorlar onlar insan değiller mi? Kargoları gelmeyince söven insanlar burada çok üzülüyormuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Burada bunu yazıp kimse size plaket vermeyecek arkadaşlar yapmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı