Bayramda TYT Sosyal için neler yapılmalı?

@Dragonsaw, TYT Sosyal hiç çalışmayan birisi, ortalama 10-12 net yapar. Az çalışan birisi 13-14 netlere çıkabilir ve bence 15 net sonrası iyi çalışma ister. TYT Sosyale o kadar vakit ayırmayı gereksiz buluyorum. Onun yerine 40 Matematik sorusundan, basit 10-20 soruyu yapsanız puan getirisi daha fazla olur. 1-2 soru için Matematik çalışmamazlık edenler var ve sadece kendilerine yazık ettiklerini söyleyebilirim.

@Dragonsaw, TYT Sosyal hiç çalışmayan birisi, ortalama 10-12 net yapar. Az çalışan birisi 13-14 netlere çıkabilir ve bence 15 net sonrası iyi çalışma ister. TYT Sosyale o kadar vakit ayırmayı gereksiz buluyorum. Onun yerine 40 Matematik sorusundan, basit 10-20 soruyu yapsanız puan getirisi daha fazla olur. 1-2 soru için Matematik çalışmamazlık edenler var ve sadece kendilerine yazık ettiklerini söyleyebilirim.
Hocam hali hazırda Matematiğe çalışıyorum. Paragraf ve Matematik çalışıyorum hep. Ama araya 1 tane daha alan sokup oradan ola bildiğince puan toplamak istiyorum

Bayramda TYT Sosyal için öneri.

Arkadaşlar tahminen 5 gün köyde olacağız bu sürede. TYT Sosyal için önerilerinizi bekliyorum.

tamamen ezber yapmak istiyorum.

@333365

Genel bir bilgi ve yorumla 10 12 net yapılıyor ufak bir felsefe dinde kelime anlam bilgisi falan bakarsın coğrafya da ufak tefek bilgiler bayramda 15 ve üstüne sabitlersin.

@Dragonsaw, Fen'e de bakabilirsiniz. Matematikten kaç net yapıyorsunuz?
Geçen sene öylesine girmiştim. Hiç bir derse çalışmadım bu sefer Türkçe 20 Matematik 12 en az bekliyorum. Henüz sosyal ve fen yapmadığım için bir şey diyemiyorum.
1747305574144.png

Genel bir bilgi ve yorumla 10 12 net yapılıyor ufak bir felsefe dinde kelime anlam bilgisi falan bakarsın coğrafya da ufak tefek bilgiler bayramda 15 ve üstüne sabitlersin.
Hoca önerileriniz varsa açığım arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı