4f75746973 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 239 26 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar nadir olarak da olsa bazen 4 veya 5 defa (emin olamadım) bip sesi geliyor. Endişelendiğim için soruyorum. Ne olabilir bu?
Arkadaşlar nadir olarak da olsa bazen 4 veya 5 defa (emin olamadım) bip sesi geliyor. Endişelendiğim için soruyorum. Ne olabilir bu?
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.156 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 26 Eylül 2022 #11 Lisa var, çok güzel çok. Artı 0 Eksi
KS KS 4f75746973 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 239 26 Eylül 2022 #12 Ahmet Hoca dedi: Bip yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Hiç boş olamadım ve eksik yazmışım. Bip yüklü değil. Hikaru Nakamura dedi: Neyden geliyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan. YK32 dedi: Ne zamandır var bu sorun? Genişletmek için tıkla... Sistemi ilk topladığım gün ikinci açılışta da böyle yapmıştı ama sıkıntı yoktu hiç. Ayda bir neredeyse yapıyor, bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Afeka dedi: Bilgisayardan mı geliyor? Buzdolabından mı? Yoksa arabadan mı? Bir şey belirtmemişsin nasıl cevaplayalım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan hocam kusura bakmayın yazmamışım. Heisenbergin dedi: Hocam kafanızın içinde mi yankılanıyor bu ses? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Bilgisayardan. Artı 0 Eksi
Ahmet Hoca dedi: Bip yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Hiç boş olamadım ve eksik yazmışım. Bip yüklü değil. Hikaru Nakamura dedi: Neyden geliyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan. YK32 dedi: Ne zamandır var bu sorun? Genişletmek için tıkla... Sistemi ilk topladığım gün ikinci açılışta da böyle yapmıştı ama sıkıntı yoktu hiç. Ayda bir neredeyse yapıyor, bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Afeka dedi: Bilgisayardan mı geliyor? Buzdolabından mı? Yoksa arabadan mı? Bir şey belirtmemişsin nasıl cevaplayalım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan hocam kusura bakmayın yazmamışım. Heisenbergin dedi: Hocam kafanızın içinde mi yankılanıyor bu ses? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Bilgisayardan.