Gün içerisinde bazen Technopat Sosyal'e giriş yapabilirken bazen de giriş yapamıyorum ancak diğer üyelerin giriş yapabildiğini görüyorum. Sorun benden kaynaklı mı? Bot kontrolünde takılı kalıyor ve girmiyor bazen. Bot kontrolünde öyle kalıyor, gerisi gelmiyor.
@Ali Güngör Bey, biliyoruz. Elinizden geleni yapıyorsunuz, sağ olun da umarım bu sorun kısa sürede düzelir çünkü sitenin uzun süre kapalı kalması da SEO'ya da ciddi anlamda zarar verir. Yıllarca SEO için uğraştınız, didindiniz, çabaladınız. Emeklerinizi lütfen çöp etmeyin derim.
Gün içerisinde bazen Technopat Sosyal'e giriş yapabilirken bazen de giriş yapamıyorum ancak diğer üyelerin giriş yapabildiğini görüyorum. Sorun benden kaynaklı mı? Bot kontrolünde takılı kalıyor ve girmiyor bazen. Bot kontrolünde öyle kalıyor, gerisi gelmiyor.
@375274, normalde açmayacaktım da giriş yapamadığım zamanlarda bazı üyelerin giriş yapabildiğini gördüm. Sorunun benden kaynaklı olduğunu düşündüm, iki dakikada konusunu açıverdim. Üşenmeye gerek yok Sormuş oldum ve sorun benden kaynaklı değilmiş.