Bazen Technopat Sosyal'e giriş yapılmıyor

Evet; bende de yine başladı.

Bu sıralar epey fazla oluyor. CloudFlare sık sık doğrulama yapıyor.

Sitenin ratinginde ciddi bir artış oldu son aylarda, bunu LinkedIn'de bir duyuruyla paylaştım. Tebriklerin yanında bir de bu siber saldırı geldi. Daha önce de olmuştu bu yüzden şaşırtmadı.

Uzun süre boyunca birbirinden farklı saldırılar gerçekleşti. Türkiye içerisinden oldu bu sefer. Ne yazık ki mevcut yasal ve ekonomik koşullarda TR içerisinden çözüm aramak zorundayız biz de, bu yüzden sizlerden özür diliyoruz arkadaşlar.

Ciddi bir zarar bu ama huzur yok. Her alınan önlemde yeni bir saldırı ve açık eskinin yerini alıyor, uğraşıyoruz.
Hiç inanamadım, saldırıymış, daha neler? Cloudflare ile gerçek IP adresi gizlenmiyor mu? Diğer forumlara saldırı olmuyor, sadece sizin forumunuza oluyor. Anlamadım.

2 gündür aynı sorundan müzdaribim. Sosyal'e erişmek, hadi eriştik diyelim içerisinde gezinmek, yorum yapmak vs hepsi işkence haline geldi. Böyle büyük bir platforma yakışmıyor. Sadece son bir iki gündür olan birşey de değil bazen bu sıkıntı oluşuyor forum ağırlaşıyor bazen hiç giremiyoruz. Bu konuda yönetim kadrosu ne düşünüyor ve yapmayı düşündükleri bir çözüm var mı merak ediyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı