Buna cevap yazamıyorum örneğin.Dükkanda satılacak telefon işlemleri güvenilir mi?
Arkadaşlar selam, Telefonumu sarı siteye koydum ve birisi aradı. Telefoncu olduğunu ve hatayda yaşadığını belirtti (Adıyaman'da yaşıyorum). Bir arkadaşına telefon sattığını ve telefonu teslim etmeden birkaç gün önce kırıldığını söyledi. Sattığı telefonun yerine benim telefonumu alıp sanki o...www.technopat.net
Web'den Alışveriş kategorisinde mesaj yazabilmek için 100 mesaja sahip olmalısınız. Konu açarken böyle bir şart henüz bulunmamaktadır. 100 mesaj altı okurlarımız bu kategoride günlük 3 mesaj atma hakkına sahiptir.
Buna cevap yazamıyorum örneğin.Dükkanda satılacak telefon işlemleri güvenilir mi?
Arkadaşlar selam, Telefonumu sarı siteye koydum ve birisi aradı. Telefoncu olduğunu ve hatayda yaşadığını belirtti (Adıyaman'da yaşıyorum). Bir arkadaşına telefon sattığını ve telefonu teslim etmeden birkaç gün önce kırıldığını söyledi. Sattığı telefonun yerine benim telefonumu alıp sanki o...www.technopat.net
Web'den Alışveriş kategorisinde mesaj yazabilmek için 100 mesaja sahip olmalısınız. Konu açarken böyle bir şart henüz bulunmamaktadır. 100 mesaj altı okurlarımız bu kategoride günlük 3 mesaj atma hakkına sahiptir.
Bu kol büyük ihtimalle arızalı.Adam 650 TL ye koymuş ve daha bir saat önce en son kaç olur sorusuna direk 500 demiş .Kesinlikle alınmaz onun yerine orijinal bir kol al ve uzun süre kullan.
Konulara neden cevap yazamıyorum?
Web'den Alışveriş kategorisinde mesaj yazabilmek için 100 mesaja sahip olmalısınız. Konu açarken böyle bir şart henüz bulunmamaktadır. Bu limit, "X sitesi güvenilir mi?" konularına atılan spamları en aza indirmek için eklenmiştir.www.technopat.net
Mesaj sayın az olduğu için. Benim de öyleydi düzeldi şimdi mesela.
Teşekkür ederim sağ olun. 5 mesajla kaybetmişim100 mesajınız olmalı, mesaj sayınız yetmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.