Rehber Bazı mad parfüm kodları

Bu muadil parfümler koku olarak yakın ama kalıcılıkları daha az değil mi? yanlışsam düzeltin.

MAD J102 aldım, JPG Le Male muadili olarak, deneme amaçlı. Ama beğenemedim kokusunu. Acaba muadil diye mi yoksa orijinali de mi böyle?

Bu muadil parfümler koku olarak yakın ama kalıcılıkları daha az değil mi? Yanlışsam düzeltin.

Mad J102 aldım, JPG'Le Male muadili olarak, deneme amaçlı. Ama beğenemedim kokusunu. Acaba muadil diye mi yoksa orijinali de mi böyle?

Koku olarak birebir aynılar sadece kalıcılığı az ama sıktıktan 5 6 saat kadar kalıyor üstümde J101 dene hocam J102 benim de hoşuma gitmedi.

MAD kalıcı mı hocam? W178 alacağım sanırsam.
Zaradan daha kalıcı hocam.
Koku olarak birebir aynılar sadece kalıcılığı az ama sıktıktan 5 6 saat kadar kalıyor üstümde J101 dene hocam J102 benim de hoşuma gitmedi.
J102yi başta beğenemedim ama sonradan nedense hoşuma gitti. J101 hangi parfümün muadili acaba?

Önerebileceğiniz Bargello veya mad parfüm kodu var mı tam yazlık bir koku arıyorum kısaca ortam parfümü gibi düşünün.

Zaradan daha kalıcı hocam.

J102'yi başta beğenemedim ama sonradan nedense hoşuma gitti. J101 hangi parfümün muadili acaba?

Zara kullanıyorum cidden kalıcılığı hiç iyi değil.

1.5 senelik kışlık olarak mad bruno Gold kullanıyorum. Minimum 7-8 saat gidiyor kokusu, şimdi aynı markanın yazlık bir kokusunu arıyorum ama bulamadım. Önerisi olan var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı