Bazı oyunlar HDD'de takılma yaşıyor

sakuraiden

Megapat
Yer
Serez
Bu merak ettiğim bir konu. Örnek olarak GTA V ve Overwatch HDD'de sorunsuz çalışırken LOL, Witcher 3 ve Valorant takılıyor. Cyberpunk 2077 ise başlarda 10 dakika takılıyor ve sonrasında hiç takılmamaya başlıyor. Hata ve sorun testi yaptım, HDD'de bir sorun veya arıza yok. Bunun sebebi nedir? Bu arada HDD olarak Seagate 3.5" 2 TB Barracuda kullanıyorum.

Bu bende de oluyor wd 2tb yeni seri hdd var. bazı oyunlarda olması bazı oyunların sıkıntılı olduğunu gösteriyor yani optimizasyon yaparken mutlaka ssd ye yüklenir mantığından kaynaklı olabilir.

Bazı oyunların Hdd de takılması normal. Takılma yapan oyunları Ssd ye yüklemek şart.
Hangi oyunların HDD'de takılma yaptığını gösteren bir site var mı? İlk önce HDD yükleyip sonra SSD taşımak zahmetli.
Bu bende de oluyor wd 2tb yeni seri hdd var. bazı oyunlarda olması bazı oyunların sıkıntılı olduğunu gösteriyor yani optimizasyon yaparken mutlaka ssd ye yüklenir mantığından kaynaklı olabilir.
Evet olabilir, çözümü var mıdır acaba SSD'ye yüklememek dışında?

Hangi oyunların HDD'de takılma yaptığını gösteren bir site var mı? İlk önce HDD yükleyip sonra SSD taşımak zahmetli.

Evet olabilir, çözümü var mıdır acaba SSD'ye yüklememek dışında?
Bir site yok ama oynadığın oyun takılıyorsa aşırı Ssd ye taşı.

Ben çoğu oyunumu Hdd den oynuyorum. Ssd de 2 adet oyun var onlar Hdd de oynanmıyor aşırı takılma yapıyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı