Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Pro orijinal işletim sistemim mevcut.
BF 1 ve Black Desert Online oyunlarına giriş yaptığımda renk ayarlarında bir değişiklik oluyor. Kontrast ayarları değişiyormuş gibi daha bir kararıyor genel renkler. Sebebini bilmiyorum ama PUBG oynadığımda bu sorun oluşmuyor. Win 8.1 kullanırken bu sorun yoktu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Terkardan selam arkadaşlar, dediklerinizi uyguladım ancak değişen bir şey olmadı. Sorun hala daha devam ediyor. Destiny 2 oyununda da aynı sorun gözlemlendi.
Merhaba, aynı sorun bende de mevcut. Battlefield 1 oynarken oluyor, fakat bir zararını görmedim. Bilgisayarı tekrar açınca eski haline dönüyor. DDU ile Nvidia sürücülerini temizleyip yeniden yüklemiştim zamanında ama sorunu çözmedi. Sanırım oyunla alakalı zararsız bir problem.
Merhaba, aynı sorun bende de mevcut. Battlefield 1 oynarken oluyor, fakat bir zararını görmedim. Bilgisayarı tekrar açınca eski haline dönüyor. DDU ile Nvidia sürücülerini temizleyip yeniden yüklemiştim zamanında ama sorunu çözmedi. Sanırım oyunla alakalı zararsız bir problem.
Arkadaşım FIFA 2018 oynuyor bu oyunda da aynı sorun oluyor kanka demişti. Yani bu olay sadece ve sadece Origin oyunlarında oluyor ve dediğiniz gibi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor.