Bazı Oyunlara Girince Renklerde Değişim Olması

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Pro orijinal işletim sistemim mevcut.
BF 1 ve Black Desert Online oyunlarına giriş yaptığımda renk ayarlarında bir değişiklik oluyor. Kontrast ayarları değişiyormuş gibi daha bir kararıyor genel renkler. Sebebini bilmiyorum ama PUBG oynadığımda bu sorun oluşmuyor. Win 8.1 kullanırken bu sorun yoktu. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yanıt veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Grafik kartım GTX1060 6 GB Gaming X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece iki oyunda oluyorsa oyundan kaynaklı kararsızlıklar olabilir. Oyunlara güncelleme geldiğinde düzelebilir.

Ayrıca mevcut ekran kartı ayarlarınızı sıfırlamanızda fayda var. Bunun için mevcut sürücüyü DDU ile kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Drivers | GeForce Buradan güncel sürücünüzü indirip kurulum yapın.

Ekran renkleriyle oynamak icin Windows gece isigi disinda bir program kullaniyor musun? Bazen bu tip programlar sebep olabiliyor, ornegin Flux.

Diger arkadaslarin da dedigi gibi oyunlarin baslangic anindaki renk atamalarindan da olabilir.

Merhaba, aynı sorun bende de mevcut. Battlefield 1 oynarken oluyor, fakat bir zararını görmedim. Bilgisayarı tekrar açınca eski haline dönüyor. DDU ile Nvidia sürücülerini temizleyip yeniden yüklemiştim zamanında ama sorunu çözmedi. Sanırım oyunla alakalı zararsız bir problem.

Ekran renkleriyle oynamak icin Windows gece isigi disinda bir program kullaniyor musun? Bazen bu tip programlar sebep olabiliyor, ornegin Flux.

Diger arkadaslarin da dedigi gibi oyunlarin baslangic anindaki renk atamalarindan da olabilir.
Herhangi bir program kullanmıyorum, aşağıdaki arkadaşında belirttiği gibi oyun içi ayarlarla alakalı bir durum değil maalesef.
Merhaba, aynı sorun bende de mevcut. Battlefield 1 oynarken oluyor, fakat bir zararını görmedim. Bilgisayarı tekrar açınca eski haline dönüyor. DDU ile Nvidia sürücülerini temizleyip yeniden yüklemiştim zamanında ama sorunu çözmedi. Sanırım oyunla alakalı zararsız bir problem.
Arkadaşım FIFA 2018 oynuyor bu oyunda da aynı sorun oluyor kanka demişti. Yani bu olay sadece ve sadece Origin oyunlarında oluyor ve dediğiniz gibi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı