Bazı Oyunlarda Mouse Lag Sorunu

Bil_Berk

Kilopat
Öncelikle merhaba bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle bazı oyunlarda mouselag almıyorum. Minecraft , CS:GO vb. oyunlarda. Fakat dün başka ayrı bir oyun indirdim. Blockade 3D adındaki oyunda faremin VSync kapalı olduğu halde en az 0.50 saniye gecikme fark ettim. Oyundan 25-60 arası FPS alıyorum.

öncelikle farenin vsynch ı yoktur vsynch tamamen ekran kartı ile alakalı birşey mouse un marka modeli nedir ? ve mümkünse mouse u başka bir bilgisayara tak oynadığın oyunların aynısını oyna yine aynı şey oluyormu diye bak .
Belki bahsettiği bu tarz bir gecikme değeri olabilir mi? Öyle anladım ben. Burada gecikme, tepkime değeri gibi şeyler söz konusu oluyor ya o yüzden belki orayı kast etmiştir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 311
Ben de bir soru sorayım. Bazen internet kafeye gittiğimde örneğin cs go oynadığım zaman awp ile sağ ve sol kliğe çok hızlı bastığımda bazı fareler hızlıca dürbünü açıp ateş ederken bazıları dürbünü açıyor fakat ateş etmiyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Bu durumu çok kez yaşadım bu yüzden farenin donanım arızası olacağını sanmıyorum.

Geçen bi forumda okumustum. Windows son guncellemesinde hata oldugunu ve bazi oyunlarda fare sorununa yol actigini ve microsoftun da bunu kabul ederek o guncellemeyi yukleyenlerin kaldirmasini soylemis.
Belki senin sorununla alakali olabilir

Güncelleme tarihinden önce Sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız o tarihe dönerek kaldırabilirsiniz.

Geçen bir forumda okumustum. Windows son guncellemesinde hata oldugunu ve bazi oyunlarda fare sorununa yol actigini ve Microsoft'un da bunu kabul ederek o guncellemeyi yukleyenlerin kaldirmasini soylemis.
Belki senin sorununla alakali olabilir.

Hangi güncelleme bu bende bayağıdır var bu sorun sileyim güncellemeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı