Dün hiçbir sorun yoktu, fakat sabah laptopu açtığımda 5, 6, G, H, i ve silme tuşunun çalışmadığı fark ettim. Tuşları söktüm fakat işe yaramadı. USB klavyem olmadığı için deneyemiyorum.
Dün hiçbir sorun yoktu, fakat sabah laptopu açtığımda 5, 6, G, H, i ve silme tuşunun çalışmadığı fark ettim. Tuşları söktüm fakat işe yaramadı. USB klavyem olmadığı için deneyemiyorum.
Klavyeyi yakın zamanda aldıysanız veya garantisi devam ediyorsa garantiye göndermeyi deneyin. Garantisi yoksa aldığınız markanın servisini arayın, tamir için gönderilmesini isterlerse fazla fiyat çıkarırlar. Tabi Güvenilir olur.
Bizim millet de ne boş şey varsa soruyor. Kopyala yapıştır yapar, ekran klavyesiyle yazar, telefondan açabilir konuyu. Mesaj kasmak için mi yazıyorsunuz?
Bizim millet de ne boş şey varsa soruyor. Kopyala yapıştır yapar, ekran klavyesiyle yazar, telefondan açabilir konuyu. Mesaj kasmak için mi yazıyorsunuz?
Klavyeyi yakın zamanda aldıysanız veya garantisi devam ediyorsa garantiye göndermeyi deneyin. Garantisi yoksa aldığınız markanın servisini arayın, tamir için gönderilmesini isterlerse fazla fiyat çıkarırlar. Tabii güvenilir olur.