Günlük hayatta kullandığım daha ayın 12'sinde sıfır aldığım Lenovo laptopta YouTube'da bazı videolarda ses gelmiyor. kimisinde introda ses var konuşma yok kimisi tam tersi intro sessiz video sesi introdan sonra geliyor. Seste kayma yok. Bazı yerlerde ses tamamen yok. Özellikle oyun videolarında ses hiç yok. Influencer videolarında ise ses gayet net temiz geliyor. Oyun vs için kullandığım MSI laptopta hiçbir sorun yok. Araştırdım fakat bu tarz bir konu yok. Konular ya sesin tamamen olmaması ya da kaymasıyla alakalı.
Desteğinizi rica ederim.
Abi böyle bir şey böyle bir hataya nasıl sebep oluyor bilmiyorum sabahtan beri kurcalıyorum driverları güncelliyorum çözülmedi. Ses karıştırıcısına bakıyorum ayarları sıfırlıyorum. Ayarlar etkinleşsin kafasıyla yeniden başlatıyorum. Sorunu buldum.
Ayarlar>Ses>Tüm Ses Aygıtları> Özellikler içinde SES İYİLEŞTİRMELERİ kısmı Cihaz Varsayılan Efektleri seçili. Kapalıya çektim düzeldi.
Böyle bir şey böyle bir hataya nasıl sebep olabilir?
Desteğinizi rica ederim.
Abi böyle bir şey böyle bir hataya nasıl sebep oluyor bilmiyorum sabahtan beri kurcalıyorum driverları güncelliyorum çözülmedi. Ses karıştırıcısına bakıyorum ayarları sıfırlıyorum. Ayarlar etkinleşsin kafasıyla yeniden başlatıyorum. Sorunu buldum.
Ayarlar>Ses>Tüm Ses Aygıtları> Özellikler içinde SES İYİLEŞTİRMELERİ kısmı Cihaz Varsayılan Efektleri seçili. Kapalıya çektim düzeldi.
Böyle bir şey böyle bir hataya nasıl sebep olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: