Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Microsoft hesabımla giriş yapmıyordum. Az önce aklıma geldi, ana hesap olarak Microsoft hesabı kullanmak istedim. O yüzden de profil fotoğrafımı kaldırıp varsayılan fotoğrafı kullanmak istedim. Microsoft hesabı ayarlarına girip profil fotoğrafını kaldırdım fakat bazı uygulamalarda hala kaldırdığım profil fotoğrafı görünmeye devam ediyor. Mesela Microsoft Store ve Feedback Hub uygulamalarına giriş yaparken giriş penceresinde hesabım varsayılan profil fotoğrafı ile görünüyor fakat o hesabı ekleyip uygulamaya giriş yapınca hala eski profil fotoğrafımı gösteriyor.
Ama bazı uygulamalarda da hiç sorun olmadan profil fotoğrafım kaldırılmış gözüküyor. Mesela Weather (Hava Durumu) ve Microsoft Edge Chromium'da profil fotoğrafımın kaldırıldığını görüyorum. Fakat henüz bazı uygulamalarda kalkmadı. O yüzden de henüz ana hesabımı Microsoft hesabına çevirmedim çünkü profil fotoğrafı geri gelir diye korkuyorum.
Bu arada sorun olan uygulamalarda defalarca kez hesaptan çıkış yapıp hesaba tekrar giriş yaptım fakat sonuç vermedi.
Sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
Microsoft Edge ayarlarında profil düzenleme sayfasında profil fotoğrafını değiştirme sayfasına yönlendiren linkin altında "Profil fotoğrafını değiştirirseniz değişikliğin tüm uygulamalarda geçerli olması 24 saate kadar zaman alabilir" yazıyordu. Henüz profil resmini kaldıralı 1 saat olmadı. Sizce sorunun sebebi bu olabilir mi?
Ama bazı uygulamalarda da hiç sorun olmadan profil fotoğrafım kaldırılmış gözüküyor. Mesela Weather (Hava Durumu) ve Microsoft Edge Chromium'da profil fotoğrafımın kaldırıldığını görüyorum. Fakat henüz bazı uygulamalarda kalkmadı. O yüzden de henüz ana hesabımı Microsoft hesabına çevirmedim çünkü profil fotoğrafı geri gelir diye korkuyorum.
Bu arada sorun olan uygulamalarda defalarca kez hesaptan çıkış yapıp hesaba tekrar giriş yaptım fakat sonuç vermedi.
Sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
Microsoft Edge ayarlarında profil düzenleme sayfasında profil fotoğrafını değiştirme sayfasına yönlendiren linkin altında "Profil fotoğrafını değiştirirseniz değişikliğin tüm uygulamalarda geçerli olması 24 saate kadar zaman alabilir" yazıyordu. Henüz profil resmini kaldıralı 1 saat olmadı. Sizce sorunun sebebi bu olabilir mi?