Önereceğiniz başka sistem varmı ben baya araştırdım en iyi bunu buldumIsınır ve alınmaz. Diğer bileşenlerine o kadar para verilmez.
Önereceğiniz başka sistem varmı ben baya araştırdım en iyi bunu buldumIsınır ve alınmaz. Diğer bileşenlerine o kadar para verilmez.
En yüksek bütçeniz nedir?Önereceğiniz başka sistem varmı ben baya araştırdım en iyi bunu buldum
Kapalı. Ventus serisi de ısınma sorunlu. Ama çok ısınmıyor diye biliyorum. @Silinen üye kullanıyor.Bende şimdi fark ettim önü yarı mesh sanıyordum kapalıymış.
Hocam 6350 tlEn yüksek bütçeniz nedir?
Ventus'dan haberim var. Çok ısınmıyor da değil. Gerçekten ısınıyor gerekli hava akışı verilemezse ısınıyor ama 2-3 fana düzeltilebilir.Kapalı. Ventus serisi de ısınma sorunlu. Ama çok ısınmıyor diye biliyorum. @Silinen üye kullanıyor.
Hocam 6350 tl
Bu daha da kötü bir sistem.![]()
CYBER-3500X / AMD Ryzen 5 3500X / Gigabyte GTX 1650 D6 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı CYBER-3500 sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı AMD’nin 3.nesil Ryzen 5 3500X işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Onerdiginiz fan varmiVentus'dan haberim var. Çok ısınmıyor da değil. Gerçekten ısınıyor gerekli hava akışı verilemezse ısınıyor ama 2-3 fana düzeltilebilir.
En yüksek 6350TL dediniz ama bulamadım maalesef.Hocam 6350 tl
Arkadaşın attığı kasa güzel 150TL yukarı çıkılmasına değer.![]()
CYBER-3500X / AMD Ryzen 5 3500X / Gigabyte GTX 1650 D6 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı CYBER-3500 sizlere GIGABYTE GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı AMD’nin 3.nesil Ryzen 5 3500X işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Hocam bence diğerine kıyasla daha iyi. (Phoenix ekran kartı varmışBu daha da kötü bir sistem.
Fan derken? Bütçe belirtmezseniz yardımcı olamayızOnerdiginiz fan varmi
100 tl civarı olurmu fanlarla ilgili hiç bir bilgim yokEn yüksek 6350TL dediniz ama bulamadım maalesef.
Arkadaşın attığı kasa güzel 150TL yukarı çıkılmasına değer.
Hocam bence diğerine kıyasla daha iyi.
Fan derken? Bütçe belirtmezseniz yardımcı olamayız
@BerkayZ87 en iyisini önerebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.