Merhaba herkese 15 yaşındayım 9 aydır falan spor yapıyorum. Her gün 150 gram tavuk göğüsü yiyiyorum bcaa almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Artık bir değişiklik olmasını istiyorum önerirseniz hangisini alayım bütçe 300TL.
Hardline BCAA Fusion 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Günlük protein ihtiyacını alıyor iseniz BCAA sadece aromasız bir meyve suyu olacaktır sizin için. Creatine bakabilirsiniz isterseniz.
Edit: 4.1.1 Lösin, İzolösin ve Valin içeren BCAA'lardır. Bu aminoasitler vücutta üretilemez ve dışarıdan alınması gerekir.
Saçlarım biraz seyrek arada dökülme yapıyor kullanmadığım halde o yüzden kreatin kullanmayı düşünmüyorum. D vitamini Omega 3 falan yeterli gibi şu anlık diye düşünüyorum.
Saçlarım biraz seyrek arada dökülme yapıyor kullanmadığım halde o yüzden kreatin kullanmayı düşünmüyorum. D vitamini Omega 3 falan yeterli gibi şu anlık diye düşünüyorum.
İyi protein alıyorsun, BCAA alıp almamak sana kalmış. Alırsan içtikten sonra kendini daha iyi hissedersin, antrenman yapmamış gibi olursun.
Onun dışında, yine de supplement kullanmak istiyorsan gerekli olmayan fakat içersen daha iyi antrenman yapabileceğin supplementler önerebilirim. Mesela:
En zengin içerikli preworkout ürünü: Predator. Antrenman öncesi enerji ve konsantrasyon için. Daha fazla set ve tekrar sayısı hedefleyenlere için ideal besin desteği.
Kafein ve taurin bir arada. İster spor öncesinde kullanın ister iŠyerinde kahvenin alternatifi olarak. Konsantrasyon ve enerji için en pratik alternatif.
Yüksek arjinin ham madde kalitesi ve farklı aroma seçenekleri bir arada. Nitrik oksit seviyesinin yukarı taşınmasına yardım edin, gelişimi hızlandırın.
Kingsize Sitrulin Malat 0,50 Kg özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi alabilir, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.
www.supplementler.com
Bunları kullanmak zorunda değilsin fakat kullanırsan daha iyi antrenman performansın olur ve kaldırabileceğin ağırlık sayısı-tekrarı artar.