BDO, PvE meslekleriyle para harcamadan oynanır mı?

Excalibur10

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Eskiden DarkOrbit ve Drakensang Online oyunlarını oynamış ve sevmiş biri olarak, aradığım oyunlardaki beklentim; bir şeyler yaparak para elde etmek, bununla kendimi geliştireceğim eşyalar almak ve hesaptaki ilerleyişimi fark ederek başarı duygusunu tatmaktır.

Bir miktar Albion Online oynamış biri olarak, oyunda ileriki haritalarda topladığımız eşyaların iyi para etmesi hoşuma gitmişti. Fakat PvP başladığında öldüğümüzde bu eşyaların yere düşmesi beni çok rahatsız ettiği için oyunu bırakmıştım.

Biraz Black Desert Online, biraz da Lost Ark oynadım. Şu anda ise Old School RuneScape'e bir giriş yapmış bulunmaktayım. Lost Ark, savaş skilleri ve animasyonlarıyla görsel olarak çok tatmin edici; fakat oyun genel olarak tam bir mobil oyun hissi veriyor. Özellikle mini haritası ve oyun sonu içerikleriyle mobil oyun havasından çıkamıyor.

BDO kısmına gelecek olursak, EU sunucusunda başladım. Kısa bir ilerlemeden sonra izlediğim videolar ve altındaki “oynanmaz” yorumları beni geri itti. Aslında benim istediğim, sadece PvE içeriğe odaklanmak. PvP ile işim yok. Gerçek hayat gibi takılayım, odun keseyim, taş kazayım, bir şeyler toplayıp bunlardan para kazanayım. Bu yönüyle BDO çok hoşuma gitmişti fakat yorumlar beni soğuttu.

RuneScape'te ise envanter çok kısıtlı olduğu için deli gibi odun kasma gibi bir durum söz konusu değil, bu da beni biraz uzaklaştırdı.

Oyunlara artık para vermeme kararı aldım. Bu yüzden önerilerinizi bu doğrultuda yapmanızı rica ediyorum. Sadece bir kerelik satın alma ücretini verebilirim ama oyun içi ödemelere tamamen karşıyım. Bu tarz, PvE odaklı ve oyun içi ödeme dayatmayan oyunlar önerebilir misiniz? BDO, para vermeden sadece PvE meslek kısmıyla keyifli bir şekilde oynanabilir mi, bu konuda da fikrinizi merak ediyorum.

İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı