BDO Steam'de açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ravend35

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI b450 GAMING PLUS MAX
AMD RYZEN 5 3600 X
G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-16GTZNC
MSI GEFORCE RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC
FSP Hydro HD600 600 W Power Supply
Cinsiyet
Erkek
BDO'nun Steam'de fazladan 2 ya da 3 kez yükleme sorunu yüzünden oyunu silip internette önerilen yöntemlerle yeniden indirdim uyguladığım yol aşağıda belirttiğim yol.
BDO'nun kendi sitesinden Launcher'ı indirip Steam'ın içine kurmasını sağladım sonra dedikleri dosyayı attım çözümünde dedikleri gibi yükle yerine oyna yazdı. Launcher'ı çalıştırdım oyunu tamamen indirdim bitti ama Launcher'daki reklamların haberlerin yazdığı yerde sayfa yüklenemiyor hatası ve oyunu başlat butonuna basılmıyor yama tamalandıktan sonra otomatik olarak başlat seçeneği de işaretli olduğu halde Launcher öylece kalıyor. Sıkıntı Steam'de Steam'den girmek yerine oyunun kurulu olduğu dosyadaki Launcher'ı açınca oyuna giriş yapabiliyorum.
1. Resim Steam.
2. Resim dosyadaki uygulamadan açtığımda.

Bütün işlemler Steam kapalı bir şekilde yapılacaktır.
1- Black Desert Launcher'ini çalıştırın ve kurulum aşamasında "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common" adresine kurulum sağlayalım. (eğer Steam klasörünüz farklı yerde ise buraya kurulum sağlayabilirsiniz.
2- oyun kurulumu gerçekleştikten sonra Launcher'i başlatmadan önce vermiş olduğum linkteki yazıyı kopyalayıp yeni bir metin belgesine yapıştırdıktan sonra dosya adı'nı "appmanifest_836620.acf" şeklinde kaydedip "C:\program files (x86)\Steam\steamapps" klasörüne aktaralım.
3- Steam'ı açtığımızda Black Desert üzerine geldiğinizde oyna butonu aktif olacaktır. Güncel Launcher oyun boyutunu indirerek oyuna giriş sağlayabilirsiniz.

sorun.png


sorun 2.png
 
Vermiş olduğun link nerede?

Arkadaşım Black Desert (Retired) mi indiriyorsun yoksa sadece Black Desert mi? Güncelleme notlarında bir bölüm var ScreenShotlar yardımıyla sana göstereyim;

Ekran Alıntısı.JPG


lıntısı.JPG
 

Geri
Yukarı