Be Quiet Dark rock 4 BK021 CPU soğutucu alınır mı?

O işlemci için 4 bakır borusu olan bir soğutucu bile yeter. Bunlar hayli hayli yeter.

Tamamdır hocam ben sessizlik düşkünü olduğum için bunu alacağım teşekkür ederim :)

O işlemci için 4 bakır borusu olan bir soğutucu bile yeter. Bunlar hayli hayli yeter.

Hocam cevaplarınız ve önerileriniz dahilinde Thermalright Phantom Spirit 120 SE modelini aldım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam ben sessizlik düşkünü olduğum için bunu alacağım teşekkür ederim
Thermalright Phantom Spirit 120 SE kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Güzel soğutucu, ancak fanı çok rahatsız ediyor %60 seviyesinde bile. Sessizlik önemliyse keşke bequiet alsaydınız.

Bugün arkadaşın kasaya Dark Rock 4 kurduk. İşlemcisi i5-11400F ve OCCT testinde 127W çekiyorken 10 dakikalık testte sıcaklık 64'ü geçmedi. Üstelik kasa önü mesh değil. Fanı 135mm ve aşırı sessiz çalışıyor. 64 derecede tuttuğu anda fan hızı 830 RPM idi. Bu kaliteyi bu sessizlikte yaptıktan sonra Thermalright'tan ötürü pişman oldum açıkçası.

Görüntüsü de şu şekilde:

WhatsApp Image 2024-12-28 at 14.03.11.jpeg

Thermalright Phantom Spirit 120 SE kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Güzel soğutucu, ancak fanı çok rahatsız ediyor %60 seviyesinde bile. Sessizlik önemliyse keşke Be Quiet alsaydınız.

Bugün arkadaşın kasaya Dark rock 4 kurduk. İşlemcisi i5-11400F ve OCCT testinde 127W çekiyorken 10 dakikalık testte sıcaklık 64'ü geçmedi. Üstelik kasa önü mesh değil. Fanı 135mm ve aşırı sessiz çalışıyor. 64 derecede tuttuğu anda fan hızı 830 RPM idi. Bu kaliteyi bu sessizlikte yaptıktan sonra Thermalright'tan ötürü pişman oldum açıkçası.

Görüntüsü de şu şekilde:

Eki Görüntüle 2383384

Hocam thermal right Phantom Spirit kalmamış hep ARGB modelini yolladılar bende en son Pearless Assasin aldım. Bayağı bir sessiz çalışıyor stok ile 71 72'yi görüyordu şimdi Max 55 dereceyi gordu fan hızı da 800 900 arası gidiyor full yükte. Memnun kaldım açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı