Be Quiet! Dark Rock Pro 3 İşlemci Soğutucusu

Eyyüp İ.

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.
Şu anki işlemcim için stok soğutma yetiyor ancak ileride işlemci değiştirmeyi planlıyorum, o yüzden bu soğutucu ile ilgili merak ettiğim bir kaç nokta var.

- Bu soğutucunun diğer muadili ürünlerle performansını kıyaslayan bildiğiniz bir websitesi veya makale vs. var mı?

- Anakartım 9 vida ile kasaya bağlı ve bir ya da iki vidayı sıkarken vidalar bir yerden sonra boşa dönüyor. Dolayısıyla soğutucu ağırlığı 1,2 kg olduğu için sıkıntı olur mu?

- Isı boruları işlemcinin hemen sağındaki ilk RAM slotunu kapatıp kullanılmasını engelliyor mu? (Tahmini slot yükseliği RAM ile birlikte 3 cm'nin aşağısında.)

- En önemlisi bu boyutlardaki soğutucu kullandığım kasaya sığar mı?

- Bu segmentte görüntü olarak güzel duran ve performansı aşağı yukarı aynı olan soğutucu tavsiyeleriniz nedir? (Hava soğutma olarak.)

Bu soğutucu ile ilgilenenler, kullananlar ve bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırmalı testler:
158 mm CPU soğutucusu desteği var Phantom 240'ın. Benim bildiğim kadarıyla bu boyut için alabileceğin en iyi soğutucular Noctua NH-U12S / MSI Core Frozr L / FSP Windale 4 (AC401 diye de geçer).

Fiyat/Performans olarak en iyisi Windale 4, görüntü önemliyse Core Frozr L gayet estetik, NH-U12S biraz tuzlu ama performans anlamında 1-2 derece de olsa daha iyi görünüyor. Ben olsam bunların arasından Core Frozr L'i seçerdim hem performansı iyi, hem de daha estetik olduğu için.

1. Fsp Ac401 12 Mm 180W Intel 775-1150-1155-1156-1366 2011 Amd Fm2+-Fm2-Fm1-Am2-Am2+-Am3-Am3+-Am4 Cpu Fan
  2. MSI Core Frozr L Gaming İşlemci Intel AMD AM4 Soğutucusu
  3. NH-U12S Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu - Nanokatalog

NZXT firmasına mail atarak sordum. Be quiet! Dark Rock Pro 3'ün kasamla uyumlu olduğunu söyledi.

@20 Percent MSI'ın soğutucusu güzel görünüyor ama ona o parayı verene kadar be quiet almak daha mantıklı bence, FSP Windale tam bir fiyat/performance ürünü ancak görüntü olarak hoşuma gitmiyor. Tavsiylerin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı