Be Quiet! STRAIGHT POWER 11 650W PSU nasıl?

Straight Power 11, Hydro G'ye nazaran daha bir adım iyi bir ünite ve daha iyi PCB yapısına sahip. DC tarafında kablosuz tasarım kullanıyor, her üreticinin kullandığı bir tasarım değil.
Straight Power 11'de FSP yapımı bir ünite.😜
Kablo olmadığı için daha iyi soğutma söz konusu. Bileşenler arasındaki bağlantılar da daha kısadır, bu da daha az sinyal bozulması demek. Ama gel gör ki adamlar böyle bir modele 3 yıl garanti vermiş üzücü.
Benim düşüncem Straight Power 11 modeli daha çok çoklu GPU kurulumuna sahip sistemler için biçilmiş kaftan, dört adet yüksek performanslı 12V-ray bulunmakta.

Ben bu iki model yerine de RM750X White serisini önericem, Straight Power 11 ile benzer sonuçlar veriyorlar sentetik testlerde, Hydro G, benim için bu iki modelle kıyaslarsak 1 kademe alt ünite. Ayriyetten White serisinin yanında standart siyah flat kablolar yerine beyaz sleeve yapıda kablolar ile geliyor. 10 yıl garanti de cabası.

RMX gibi bir ünitede göze çarpan eksi ise nedendir bilemiyorum CWT'nin NTC termistörü için bypass rölesi koymaması. Röle, NTC’de güç kaybını önlemek için ve PSU’nun açılmasından sonra NTC’yi bypass etmeye yarar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı