BeamNG.drive almaya değer mi?

• Konuyu başlatan txch00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 203

txch00

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'e baktığımda 350 TL olduğunu görüyorum. Steam zaten dolarla satıyor, oradan almak istemiyorum. Sizce bu paraya değer bir oyun mu BeamNG? Oynayanların deneyimi nasıl?

Sandbox tarzı oyunları ve oyun modlamayı seviyorsan alınır bence güzel oyun.

Yaklaşık 300saat oynadım hocam kaza mekanikleri çok iyi araba sürüp dolaşmayı seven biriyseniz eğlenirsiniz kendi AI trafiğide var onun dışında modda yapabilirsiniz neredeyse her araç var aynı zamanda harita modları da var Online'sini kurup arkadaşlarınızla veya başka insanlarlada oynayabilirsiniz. Oyunu biraz daha detaylı öğrenip beygir güçlendirmeleri jant değişimleri vs yapabilirsiniz detaylı bir oyun tavsiye ederim.

55-65 GB arası.

İndirirken 23 GB dedi de, süresi de yarım saat gözüküyor, neredeyse hiçbir şey.

Yaklaşık 300saat oynadım hocam kaza mekanikleri çok iyi araba sürüp dolaşmayı seven biriyseniz eğlenirsiniz kendi AI trafiğide var onun dışında modda yapabilirsiniz neredeyse her araç var aynı zamanda harita modları da var Online'sini kurup arkadaşlarınızla veya başka insanlarlada oynayabilirsiniz. Oyunu biraz daha detaylı öğrenip beygir güçlendirmeleri jant değişimleri vs yapabilirsiniz detaylı bir oyun tavsiye ederim.

Araç konfigürasyonundan motorla ilgili beygir, tork artışı ayarını göremedim, bana yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
İndirirken 23 GB dedi de, süresi de yarım saat gözüküyor, neredeyse hiçbir şey.

Araç konfigürasyonundan motorla ilgili beygir, tork artışı ayarını göremedim, bana yardımcı olur musun?

Beygir ve tork değerlerini takip etmek için ESC'ye basıp sağ üstten "UI apps" e basın ve "Engine Debug" olanı bulup ekleyin.

1761288314377.png

Takip etmek istemiyor sadece gücü arttırmak istiyorsanız buna gerek yok.
CTRL+W ya basıp "frame" ya da "body" tuşunun yanındaki oka basın.

1761288434954.png

Sonrasında Engine kısmına gelip aynı şekilde orayı da açın.

1761288499959.png

Buradan istediğini değişebilirsin bazı ayarları deneme yanılma ile net kavrarsın, istersen motoru da değişebilirsin.
Bazı araç modlarında şu şekil ekstra seçeneklerde bulunur daha detaylı modifiye edersin.

1761288720303.png

Motor modları ile tüm araçlar için ekstra seçenekler ekleyebilirsin.
BeamNG.drive Mods - ModLand.net mod içinde ben burayı kullanıyorum öneririm. Modlarla beraber oyun çok yer kaplıyor, bende 82.5GB.

Dosya Ekleri

• 1761288470851.png
    1761288470851.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı