BeamNG.drive düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Little Jacob

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4650G
RTX 3060 12GB
16GB 3000Mhz Ram
Asus Prime A520M-K
650W PSU
RAM
16 GB 3000 Mhz Ballistix
Ekran kartı
MSI RTX 3060 12GB
Anakart
Asus Prime A520-Mk
İşlemci
Ryzen 5 4650G Pro
BeamNG.drive'da çok düşük FPS alıyorum bu yeni yeni olmaya başladı ayarlar en düşükte olmasına rağmen FPS bu şekilde.

1740247596136.png

Vulkanla açınca fark edecek mi bir eder misiniz? Modlar aktifse modsuz deneyin, ayrıca oyun açılırkenki bölümden Clear Cache kısmına girip ordan tercihe bağlı olarak Deep Clean Cache yapabilirsiniz tabi bu şekilde ayarlar, modlar, haritalarda düzenleme yaptıysanız düzenlemeler hepsi kaybolur.

Vulkan'la açınca fark edecek mi bir eder misiniz? Modlar aktifse modsuz deneyin, ayrıca oyun açılırkenki bölümden clear cache kısmına girip oradan tercihe bağlı olarak Deep clean cache yapabilirsiniz tabii bu şekilde ayarlar, modlar, haritalarda düzenleme yaptıysanız düzenlemeler hepsi kaybolur.

Tamam hocam deneyip sonuçları atacağım.

Vulkan'la açınca fark edecek mi bir eder misiniz? Modlar aktifse modsuz deneyin, ayrıca oyun açılırkenki bölümden clear cache kısmına girip oradan tercihe bağlı olarak Deep clean cache yapabilirsiniz tabii bu şekilde ayarlar, modlar, haritalarda düzenleme yaptıysanız düzenlemeler hepsi kaybolur.

Vulkan bu şekilde hocam.

1740250086399.png

Son düzenleme:
Bende 4060 i5 12450H 32 GB RAM var aynı sorunu yaşıyorum hatta bende oyun laglanıyor araba bir hızlanıyor bir duruyor.

Hocam bir çözüm bulamadım GTA 5 de sorun aynen devam ediyor beam ng de ise çok fazla mod kaynaklı bir sorun olduğunu buldum 800 küsur mod vardı bende devre dışı bırakıp sadece kullandığım modları etkinleştirince düzeldi bende yuksek RAM kullanimindan oluyordu 16 GB yetmiyordu ama sizin RAM de yüksek o yüzden pek bilemedim hocam.

Hocam bir çözüm bulamadım GTA 5 de sorun aynen devam ediyor beam ng de ise çok fazla mod kaynaklı bir sorun olduğunu buldum 800 küsur mod vardı bende devre dışı bırakıp sadece kullandığım modları etkinleştirince düzeldi bende yuksek RAM kullanimindan oluyordu 16 GB yetmiyordu ama sizin RAM de yüksek o yüzden pek bilemedim hocam.

Hocam NVIDIA programı var oradan BeamNG.drive'yi yüksek performansa çekip dener misiniz bende öyle oluyor

RAM'la alakası yok 8 GB RAM ile oynuyorum 100 FPS orta yüksek ayarlar GTX 1660 Super

Technopat Haberler

Geri
Yukarı