BeamNG Drive "has attempted to use more memory than available" hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8gb 3266mhz cl16+Adata Xpg 8gb 3266mhz cl16 ram
Ekran kartı
MSI GAMİNG X RX570
Anakart
BİOSTAR A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Merhaba. Uzun zamandır BeamNG Drive oynuyorum ve son zamanlarda aşağıya eklediğim hatanın aynısını almaya başladım. Bazen hiç sorun olmuyor bazen ise mapi açmak için bastığım zaman bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? 203 saat oynadım oyunu sadece son 1-2 saatlik oynayışımda bununla karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyununuz da modlar var mı? Hatayı almadan önce kurduğunuz mod var mı?

Oyunumda ciddi derece de mod var. Modları silince de devam ediyor hata. Bu hatayı aldığım zaman RAM kullanımı 11.2 GB.

Hatanın RAM ile alaklı olduğu gözüküyor gibi. RAM tüketimini düşürmek için oyun ayarlarını en düşüğe alır mısın?

Deniyip yazıyorum şimdi.

Sorunsuzca açıldı ama grafikler çöpe döndü resmen :/ anlamadığım kısımsa boşta 5GB'a yakın RAM varken neden bu hatayı alıyorum?

Oyunun ayarlarını kullandığınız ayarlara geri getirin ve tekrar deneyin. Bu oyunun optimizasyonu kötü ve sisteminiz APU olduğu için aslında 5GB değil çok daha az boş yer var.
Düzenleme: Şu anki sistemin APU değilmiş.

Vee evet 2dk sonra RAM yine 11.3GB ı gördü ve oyundan attı.@Mr.DarkTech

Oyunun ayarlarını kullandığınız ayarlara geri getirin ve tekrar deneyin. Bu oyunun optimizasyonu kötü ve sisteminiz APU olduğu için aslında 5GB değil çok daha az boş yer var.

Sistem şu an APU değil RX570 4 GB var. RAM'in hepsi bana kalıyor şu an.

Ayarları hiç ellemedim. En düşükte duruyordu. Başka bir oyunda sorun olmuyor RAM kısmı.

Tamam bir daha deneyelim.
Oyunu baştan aç ve çözünürlüğü 1366x768p yapıp tekrar dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…