BeamNG Drive i7 4790 Sistem ile oynanır mı?

Ekran kartınız nedir?

• minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
    • işletim sistemi *: Windows 7 veya üzeri 64-bit
    • işlemci: AMD FX 6300 3.5GHz / Intel Core i3-6300 3.8GHz
    • bellek: 16 GB RAM.
    • ekran kartı: Radeon HD 7750 / NVIDIA GeForce GTX 550 Ti.
    • DirectX: sürüm 11.
    • depolama: 45 GB kullanılabilir alan.
    • önerilen:
      • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
      • işletim sistemi: Windows 10 64 Bit.
      • işlemci: AMD Ryzen 7 1700 3.0GHz / Intel Core i7-6700 3.4GHz (or better)
      • bellek: 32 GB RAM.
      • ekran kartı: AMD R9 290 / NVIDIA GeForce GTX 970.
      • DirectX: sürüm 11.
      • depolama: 50 GB kullanılabilir alan.
Eğer bunlar sisteminiz eşit veya üstü ise rahatlıkla oynarsınız.

Son düzenleme:
Çok drop yer, grafikleri Minecraft yaparsan oynayabilirsin. :'(
O kadar drop yemez. Youtube'da bir ton video mevcut 8 GB Ram ile Beamng Drive hakkında. Benim de benzer sistemle oynayan tanıdığım var ve oynanmayacak bir şekil almıyor oyun. Fena olmayan bir görüntü kalitesi ile öyle çok fazla drop yemeden oynayabilir bu sistem ile. 8 GB Ram'i çift kanal ise daha da rahat oynar.

Ekran kartı varsa oynar 😅

Yolda araba sürerken sorun çıkarmasa da bir yere çarpınca patlama olunca falan her türlü drop yer, bir de dediğim gibi düşük olunca sarmıyor grafikler. Yine de deneyebilirsiniz teşekkürler...

Şunu söyliyeyimki oynatır ama RAM'den kaybedebilirsiniz. 32 GB RAM de BeamNG oynarken trafik olmadan şehir haritasında 4.5GB civarı RAM kullanıyor oyun. Trafik açıkken 6ları 7leri görebiliyor. Yine de oynayabilirsin ama az da olsa ara sıra drop girebilir.

Minimum sistemleri karşılasa bile rahatça oynayamayabilirsiniz çünkü oyunun yapısı gereği optimizasyonu çöp gibi ve gerekli sistemin kat kat üstü sistemlerde bile çalışmayıp fazla ram kullanımından mavi ekran verdiği oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı