BeamNG.drive için araba önerisi

Rtx 4090 FE

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a5 17.4.4
3060 105W
i7 11800H
32 gb çift kanal ram
1 tb samsung m.2 nvme ssd
1b kioxia excaria pro
Yarın RAM geliyor ve sonunda BeamNG Drive oynayabileyeceğim araba modeli söylersenin oyuna yükleyeceğim aklıma hiç araba gelmedi. Örnek Toyota Supra / Honda Civic gibi model önerilerinizi bekliyorum :)

Yarın RAM geliyor ve sonunda BeamNG Drive oynayabileyeceğim araba modeli söylersenin oyuna yükleyeceğim aklıma hiç araba gelmedi. Örnek Toyota Supra / Honda Civic gibi model önerilerinizi bekliyorum :)
BeamNG resmi sitesi ve Repository dışında yerlerden mod yüklemeyin, yüksek ihtimal virüslü oluyorlar.
Bulabilirseniz RS6 Avant.

BeamNG.drive Mods - ModLand.net kesinlikle öneririm. Uzun zamandır kullanırım virüssüzdür. Bazı modlar ücretli ama sitede bir arkadaş birkaç gün sonra o modu fix adı altında ücretsiz paylaşıyor. Bu siteden bak seç ve yükle. BMW E60 ve E92 modunu öneririm zevkli moddur.

Emin misiniz? Ben üç tane mod indirdim üçünede tarama yaptım, toplam 7 virüs çıktı. Siz tarama yaptınız mı?

Ben bu siteden Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım indirdiğim modlara. Sorun çıkarmadı hiç.

Emin misiniz? Ben üç tane mod indirdim üçünede tarama yaptım, toplam 7 virüs çıktı. Siz tarama yaptınız mı?

Vallahi hiç bilmiyor mu toplam 100 tane mod yükledim hepsini Kaspersky taradı 0 virüs.
(rardan çıkarmış halini taradı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı