BeamNG.drive için araba önerisi

Ben bu siteden Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım indirdiğim modlara. Sorun çıkarmadı hiç.
Baya oldu bu siteyi kullanali, bilmiyorum hocam. Hatta calinti modeller, modlar kullaniyorlar diyenler de cok. Emin olamadim. Ama sizde bu kadar mod dan sonra virus cikmadiysa... Guvenilir olarak bildiginiz bir yayimci varsa deneyebilirim bu sitede.

Pagani Huayra, BMW E60, E92, E34, E38, E36, Volvo 850r Audi A4-A6-RS6-RS7, Alfa Romeo gibi 100+ mod var bende. Kaliteli modlardır.

Bayağı oldu bu siteyi kullanali, bilmiyorum hocam. Hatta calinti modeller, modlar kullaniyorlar diyenler de cok. Emin olamadim. Ama sizde bu kadar moddan sonra virus cikmadiysa... Guvenilir olarak bildiginiz bir yayimci varsa deneyebilirim bu sitede.

Rus bir siteden alıyorlar galiba.
Profile of sebigxd - ModLand.net en son bu adamdan indirdim modları bir sorun çıkmadı.

Pagani Huayra, BMW E60, E92, E34, E38, E36, Volvo 850r Audi A4-A6-RS6-RS7, Alfa Romeo gibi 100+ mod var bende. Kaliteli modlardır.

Dayım yüzünden Alfa Romeo bağımlısıyım ama BeamNG de hiç kaliteli bir modunu bulamadım. Varsa link atabilir misiniz?

Modları ben pek beğenemiyorum bu oyunda, sanki orijinal oyunun kendi arabalarının verdiğfi hazzı veremiyor gibi gelemiyor bana, kişisel tabi ki.
Ama oyunun kendi arabaları içinde 4 tane arabayı önerebilirim;
1- Subaru-Evo karışımı olan bir araba kategorisi var. İsmi aklıma gelmiyor. Orda gravel arabası olması lazım, ralli için. Sequential vitesdi sanırım. Sesi ve vites geçişlerinin hissi muazzam. .
2-Elektrikli arabaların olduğu araba kategorisindeki en son arabaların Sequential vitesli olanı. Harbiden aşırı güzel. Çok keyifli.
3-İbishu Covet olması lazımdı sanırım, HB Civic veya Opel Corsaya benziyor. O kategorideki Drag arabası. Aşırı iyi devir çeviriyor, zevkten gözünüz döner yani. Viraj miraj berbat alıyor ama o sarma hissi için bile denemeye değer, çok çok çok keyifli.
4-Cherrier olması lazım, orada sonlara doğru en yüksek beygirli araç var. O da cidden çok keyifli. Eski çöl haritasında (Yeni güncellemede gelen değil, ondan önce olan)
Parking Lot kısmına girin u arabayla, sola dönün ve yolu izleyin. Çok eğlenceli oluyor.
Bu dediğim arabaları bir kaç dakikalığına deneseniz güzel olabilir hocam, cidden keyif alacağınızı düşünüyorum. Hayırlı akşamlar, iyi forumlar.

Gayet güzel modlar var. BeamNG.drive'a girdiğinde Repository kısmından modlar indirebilirsin.
Bizzat kendim de kullandığım bazı modlar var. Ayrıca oyunun kendi markalarının araçları da var (İbishu, ETK, Brukcell, Gavril gibi.)

Onun dışında orjinal lisanslı araç istiyorsan İki site var:
- Modland.net (Aşırı kaliteli modlar var çöp olanlar da. Yalnız indirirken araç modunun hangi sürüme ait olduğuna bakmanı öneririm. Çünkü eski sürüm modlar yeni sürümlerde bozulabiliyor hatta çalışmayabiliyor.)
-World of Mods (Burada da aşağı yukarı aynı kalitede modlar bulunmakta.)

Bana soracak olursan Modland'ı daha çok tercih ederim. Ama BeamNG.drive'ın kendi sitesini hiç denemedim. @Caspianlake hocam kendi sitesi derken tam anlamadım ne demek istediğinizi. Oyun içindeki Repo'yu kastetmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Modları ben pek beğenemiyorum bu oyunda, sanki orijinal oyunun kendi arabalarının verdiğfi hazzı veremiyor gibi gelemiyor bana, kişisel tabii ki.

Bazı modlar çok kaliteli oluyor. Süspansiyonlar lastik eğimleri çıkarığı sesler çok gerçekçi oluyor. Moda bağlı bence.

Modları ben pek beğenemiyorum bu oyunda, sanki orijinal oyunun kendi arabalarının verdiğfi hazzı veremiyor gibi gelemiyor bana, kişisel tabii ki.
Ama oyunun kendi arabaları içinde 4 tane arabayı önerebilirim;
1- Subaru-EVO karışımı olan bir araba kategorisi var. İsmi aklıma gelmiyor. Orada gravel arabası olması lazım, ralli için. Sequential vitesdi sanırım. Sesi ve vites geçişlerinin hissi muazzam.
2-elekteikli arabaların olduğu araba kategorisindeki en son arabaların sequential vitesli olanı. Harbiden aşırı güzel. Çok keyifli.
3-ibishu covet olması lazımdı sanırım, HB Civic veya Opel Corsa'ya benziyor. O kategorideki drag arabası. Aşırı iyi devir çeviriyor, zevkten gözünüz döner yani. Viraj miraj berbat alıyor ama o sarma hissi için bile denemeye değer, çok çok çok keyifli.
4-cherrier olması lazım, orada sonlara doğru en yüksek beygirli araç var. O da cidden çok keyifli. Eski çöl haritasında (yeni güncellemede gelen değil, ondan önce olan)
Parking lot kısmına girin u arabayla, sola dönün ve yolu izleyin. Çok eğlenceli oluyor.
Bu dediğim arabaları birkaç dakikalığına deneseniz güzel olabilir hocam, cidden keyif alacağınızı düşünüyorum. Hayırlı akşamlar, iyi sosyaller.

Oyunun kendi arabaları için bayağı uğraşıyorlar ama bir süre sonra sıkıyor.

Bana soracak olursan Modland'ı daha çok tercih ederim. Ama BeamNG.drive'ın kendi sitesini hiç denemedim. @Caspianlake hocam kendi sitesi derken tam anlamadım ne demek istediğinizi. Oyun içindeki Repo'yu kastetmiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Oyun icindeki Repo bir de BeamNG forumlari.
ModLand'e baktim, virus emin degilim sanirim cikmasi zor ancak modlarin cogu calinti.
World of Mods hic icime sinmedi.
Bu site var, kaliteli ve virussuz diye biliyorum. Cars

Technopat Haberler

Geri
Yukarı