BeamNG.drive için araba önerisi

Gayet güzel modlar var. BeamNG.drive'a girdiğinde Repository kısmından modlar indirebilirsin.
Bizzat kendim de kullandığım bazı modlar var. Ayrıca oyunun kendi markalarının araçları da var (İbishu, ETK, Brukcell, Gavril gibi.)

Onun dışında orjinal lisanslı araç istiyorsan İki site var:
- Modland.net (Aşırı kaliteli modlar var çöp olanlar da. Yalnız indirirken araç modunun hangi sürüme ait olduğuna bakmanı öneririm. Çünkü eski sürüm modlar yeni sürümlerde bozulabiliyor hatta çalışmayabiliyor.)
-World of Mods (Burada da aşağı yukarı aynı kalitede modlar bulunmakta.)

Bana soracak olursan Modland'ı daha çok tercih ederim. Ama BeamNG.drive'ın kendi sitesini hiç denemedim. @Caspianlake hocam kendi sitesi derken tam anlamadım ne demek istediğinizi. Oyun içindeki Repo'yu kastetmiyorsunuz anladığım kadarıyla.
bu site Repository

Dayım yüzünden Alfa Romeo bağımlısıyım ama BeamNG de hiç kaliteli bir modunu bulamadım. Varsa link atabilir misiniz?

Bu 3 modu kesinlikle denemeni öneriyorum. Özellikle C class modu çok iyi yapılmış, aracın çizilmesine kadar modellenmiş.

World of Mods hiç icime sinmedi.

Onu bayağı uzun süre başka oyunlar için kullandım bir sorunu görmedim. Denenebilir.

1- Subaru-Evo karışımı olan bir araba kategorisi var. İsmi aklıma gelmiyor. Orda gravel arabası olması lazım, ralli için. Sequential vitesdi sanırım. Sesi ve vites geçişlerinin hissi muazzam. .
Hocam Hirochi Sunburst idi. Onun Repository'de Subaru motoru modu vardı hatta aracı kullandığımda modlu swap motorda ve manuel viteste vites topuzu hareket ediyordu. Ancak bu mod yokken hiç vites hareket etmiyordu bildiğim kadarıyla çok güzel mod üretenler var oyunun arabalarına.

Manuel viteste vites topuzu hareket ediyordu

Son zamanda indirdiğim birkaç modda bu durumla bende karşılaştım. Çok hoş bir detay. Sabah bir Range Rover modu yükledim kaputu açmak için aracın içindeki kolu çekmemiz gerekiyor sonra kaputtan açıyorum.

Pagani Huayra, BMW E60, E92, E34, E38, E36, Volvo 850r Audi A4-A6-RS6-RS7, Alfa Romeo gibi 100+ mod var bende. Kaliteli modlardır.

Rus bir siteden alıyorlar galiba.
Profile of sebigxd - ModLand.net en son bu adamdan indirdim modları bir sorun çıkmadı.
Hocam E60'ı pek beğenmiyorum. Eksiklikleri var E92 moduna göre
-1. E60'ta V10 motor yok V10 görünümünde V8 var. V10 Test engine diye bi şey var ama görünümü M50 veya S54 6 silindir gibi.
-2. E60'ta kendi jantlarını kullanamıyorum maalesef. ETK'nın bir aracının jantıyla spawn oluyor.
-3. E60'ın kadranları hepsi aynı ve mil kadran olmasına rağmen düzgün çalışmıyor.
-4. Araçta manuel shifter seçmeme rağmen hala SMG shifter olarak gözüküyor.
5. Aracı kaputsuz şekilde kullandığımda çamurluğun içinde süspansiyon sabitlendiği yerde sadece ufak bi yerin gözükmesi gerekirken olandan daha garip yayı çıkık gözüküyor.

Son zamanda indirdiğim birkaç modda bu durumla bende karşılaştım. Çok hoş bir detay. Sabah bir Range Rover modu yükledim kaputu açmak için aracın içindeki kolu çekmemiz gerekiyor sonra kaputtan açıyorum.
O da A6 C5 modunda vardı ilk defa onda gördüm en kaliteli olarak. Ayrıca Repo'da İbishu Hopper'ın IYB modunda araç resmen Jeep Rubicon oluyor neredeyse logo hariç. Hatta onda da 6.7 Sıralı 6 silindir dizel bir motor var bir versiyonunda. 7 ileri manuel vitesli. sanırım kamyon motoruydu devri çok düşük 3000-4000 rpm redline var. Hatta o da Sunburst'te bahsettiğim gibi vitesi oynuyor ama 7'ye attığında vites topuzu kayboluyor.

Bu arada sanırım Alfisti'sin (Alfa Romeo severler için kullanılan global bir tabirdir.) Ancak çok Alfa Romeo modu yok hem de çoğu kalitesiz. Mesela 8C Competizione çok kalitesiz geldi özellikle lastikleri.

Son düzenleme:
Hocam Hirochi Sunburst idi. Onun Repository'de Subaru motoru modu vardı hatta aracı kullandığımda modlu swap motorda ve manuel viteste vites topuzu hareket ediyordu. Ancak bu mod yokken hiç vites hareket etmiyordu bildiğim kadarıyla çok güzel mod üretenler var oyunun arabalarına.
Denemek lazım hocam, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam E60'ı pek beğenmiyorum. Eksiklikleri var E92 moduna göre
-1. E60'ta V10 motor yok V10 görünümünde V8 var. V10 Test Engine diye bir şey var ama görünümü M50 veya S54 6 silindir gibi.
-2. E60'ta kendi jantlarını kullanamıyorum maalesef. ETK'nın bir aracının jantıyla spawn oluyor.
-3. E60'ın kadranları hepsi aynı ve mil kadran olmasına rağmen düzgün çalışmıyor.
-4. Araçta manuel shifter seçmeme rağmen hala SMG shifter olarak gözüküyor.
5. Aracı kaputsuz şekilde kullandığımda çamurluğun içinde süspansiyon sabitlendiği yerde sadece ufak bir yerin gözükmesi gerekirken olandan daha garip yayı çıkık gözüküyor.

1-görsel olarak pek anlamıyorum motordan.
2-bende E60 M5 jantı ile spawn oluyor ve kullanabiliyorum
3-bende 330 gösteren ve düzgün çalışan bir kadran var
4-evet vites manuel olmuyor sabit otomatik vites bence de kötü oluyor.
5-

1676319702140.png

Süspansiyonla ilgili bir şey göremedim. Bahsettiğiniz kısım neresi?

1-görsel olarak pek anlamıyorum motordan.
2-bende E60 M5 jantı ile spawn oluyor ve kullanabiliyorum
3-bende 330 gösteren ve düzgün çalışan bir kadran var
4-evet vites manuel olmuyor sabit otomatik vites bence de kötü oluyor.
5-

Eki Görüntüle 1667514

Süspansiyonla ilgili bir şey göremedim. Bahsettiğiniz kısım neresi?
Hocam galiba benim modun biraz eski sürüm olmasından kaynaklı olabilir.

Görsel olarak Motor senin attığın videoda V10 görünüyor Texture'u ve görünüşü ancak seçeneklerde sanırım V8 olarak gözüküyordu ve V8 sesi geliyor zaten. Ancak V10 Test engine diye bir seçenek var onda V10 sesi var ancak motor sizin fotoğraftaki gibi değil sanki direkt sıradan bir bmw motoru gibi duruyor görünüşü. Demek istediğim o.

Peki bir soru sormak istiyorum. En son o modda arka bagaj kare plakalık vardı peki şimdi kare plaka dışında normal uzun eu licence plate denen seçenek var mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı