BeamNG.drive için araba önerisi

Hocam galiba benim modun biraz eski sürüm olmasından kaynaklı olabilir.

Görsel olarak Motor senin attığın videoda V10 görünüyor Texture'u ve görünüşü ancak seçeneklerde sanırım V8 olarak gözüküyordu ve V8 sesi geliyor zaten. Ancak V10 Test Engine diye bir seçenek var onda V10 sesi var ancak motor sizin fotoğraftaki gibi değil sanki direkt sıradan bir BMW motoru gibi duruyor görünüşü. Demek istediğim o.

Peki bir soru sormak istiyorum. En son o modda arka bagaj kare plakalık vardı peki şimdi kare plaka dışında normal uzun EU licence plate denen seçenek var mı?

Arka tarafta uzun EU licence plate seçeneği var. Ayarlarda 5.0 V10 olarak gözüküyor. Seçeneklerde 4.8 V8 seçeneği de bulunuyor. Ses olarak da V10'a daha çok benziyor o çığlığı atıyor. Sizinki bayağı eski sürüm sanırım, çünkü ben indirdiğimden beri 3 defa güncelledim modu ve hepsinde V10 seçeneği vardı.

Yarın RAM geliyor ve sonunda BeamNG Drive oynayabileyeceğim araba modeli söylersenin oyuna yükleyeceğim aklıma hiç araba gelmedi. Örnek Toyota Supra / Honda Civic gibi model önerilerinizi bekliyorum :)

Hocam konunun üzerinden bayağı geçmiş ama bir şey sormak istiyorum. Şu an bu oyun Steam de indirimde 9.99$a sayılıyor sizce değer mi? Bir de kaç çeşit araba var Türkiye'deki araçlardan? Örneğin Tofaş Doblo Egea gibi...

Hocam konunun üzerinden bayağı geçmiş ama bir şey sormak istiyorum. Şu an bu oyun Steam de indirimde 9.99$a sayılıyor sizce değer mi? Bir de kaç çeşit araba var Türkiye'deki araçlardan? Örneğin Tofaş Doblo Egea gibi...

10 dolar değebilir de değmeyebilir de tam arada bence, araçları modlarla kuruyoruz. Bu siteyi kullanıyorum. https://www.modland.net/beamng.drive-mods

Technopat Haberler

Geri
Yukarı