BeamNG.drive kaliteli mod önerileri

  • Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2B

TLPA

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
1.983
Makaleler
2
Çözümler
11
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla forumda bayağı BeamNG.drive sever mevcut, böyle olunca hem ben kendi elimdeki beğendiğim modları sizlerle paylaşmak hem de sizlerden kaliteli mod paylaşımları almak istedim. Bundan dolayı böyle bir konu açıyorum, elimdeki tüm beğendiğim ve kaliteli olan modları tek tek yorum olarak paylaşacağım. Sizler de paylaşımlarınızı esirgemeyin!
 
Şu oyunda ki motor modları çok güzel ancak motorların sesleri aşırı kalitesiz. V8 modu indiriyorum traktör gibi ses çıkarıyor. Bu arada BTK için V8 Turbo modu var. Motor sesi olarak en güzel modlardan biri ve aşırı güçlü bir motor.
 
Araç modları içerisinde ben oynanmayacak kadar kötüsü ile karşılaşmadım( Logitech DFGT ile oynuyorum ve elbette çalışanlar için konuşuyorum) fakat harita modları arasında çalışan çok az( internette bile bilinenler ve gerçekten sağlam mod yapan mod yapımcılarının yaptıkları hariç)
 
Modlarınızı bu formatta paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar!
SON GÜNCELLEME TARİHİ; 25.10.2022
Harita Modları;


Nürburgring Nordschleife yarış pisti (YEŞİL CEHENNEM);

Yapımcı; Kirbyguy
Modeller; Assetto Corsa
Yorum; Assetto Corsa 'dan direkt olarak portlamışlar, bence fazlasıyla iyi.
Link; ks_nord_v20210722

indir.jpgindir (1).jpg

Araç Modları;

Mercedes-Benz S Class Maybach W223 kasa

Yapımcı; Shved8
Yorum; Airbag'leri olan ve çalışan karşılaştığım tek araba(sağ perde hava yastığı çalışmıyor), ayrıca içine dummy de koyabiliyorsunuz(sadece şoför), hasar modellemesini başarılı bulduğum bir araba, sürüş dinamikleri de bir S class 'a yakışır şekilde. Tek eleştirebileceğim noktası arabanın jant ve lastik kombinasyonu olacaktır. Aracı kaydet, yükle kısmından yüklerseniz güzel konfigürasyonları var ancak direkt araba seçme yerinden girerseniz simsiyah apaçi modifiyeli S class bizi karşılıyor.
Link; Mercedes Benz Maybach W223 1.0 - BeamNG.drive

indir (2).jpgindir (3).jpgindir (6).jpgindir (7).jpg

2020 Land Rover Defender

Yapımcı; JorgePinto
Yorum; Araba gerçeğe çok yakın şekilde yapılmış, hasar modellemesi bire bir gerçekçi diyebilirim, Tekerleklerinin taban genişliği bir tek benim mi gözüme küçük geliyor bilmiyorum ama eleştirebileceğim konulardan birisi bu, diğeri ise arka tekerlekler çok çabuk kopuyor, süspansiyonlar böyle bir araba için biraz sert sayılabilir ancak geri kalan her şeyiyle benim gönlümü fetheden bir araç.
Link; Released - 2020 Land Rover Defender (Update: 5/10: Hotfix)
indir (4).jpgindir (5).jpgindir (8).jpg

2018 Porsche Cayenne

Yapımcı; Bilinmiyor
Yorum; Araba gerçeği gibi modellenmiş ve oldukça başarılı kaydet & yükle kısmında konfigürasyonlara sahip. Eksiklik olarak alçalıp yükselebilen süspansiyon olmaması ve aracın arazide iş yapmaması, asfalt SUV 'u olması. Gerçekte de zaten bu şekilde olduğu için pek eksiklikten sayılamaz. Yol tutuş ve hasar modellemesi gerçeği gibi, uzun süreli gazlamalarda hararet yapıyor ancak bir üst seviye radyatör takarak bu durumun önüne biraz geçebiliyorsunuz, yapımcı bunu ayarlamamış, belki de tek eksiklik budur.
Link; Porsche Cayenne 2018 1.0 - BeamNG.drive


indir (9).jpgindir (10).jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı