BeamNG i5 3470 GTX 1050 Ti'da neden kasar?

İşletim sistemi
Windows 10

muharrem coşkun

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
Windows 10.
i5 3470.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.
Intel H61 anakart.
PSU 400 watt.
Bu sistemde BeamNG'nin Free roam kısmında oynarken kasma olmuyor ama senaryo bölümlerine tıklayınca FPS 7 9 10 kadar düşüyor ve kasıyor normalde 1280x720 çözünürlük normal ve high ayarlarda 60 FPS ve daha üstü şekilde oynayabiliyorum ama senaryo işi sıkıntı oluyor ben işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum sizce neden olabilir kasması?

Ben oyunun optimizasyonuna bağlıyorum biraz optimizasyon sorunu var ayrıyeten çok fazla kasıyor ise oyun içerisindeki bazı objeleri (ağaç çalı vs.) Silecek bir ayar var oyun içerisinde F11 bas ve bir süre bekle sol tarafa bir menü gelecek o kısımdan level_object kısmına tıkla ve oradaki alt başlıklardan vegetation yazan yerin yanındaki göze bas ve oyuna dön FPS artışı çok fazla olacaktır.

Ben oyunun optimizasyonuna bağlıyorum biraz optimizasyon sorunu var ayrıyeten çok fazla kasıyor ise oyun içerisindeki bazı objeleri (ağaç çalı vs.) Silecek bir ayar var oyun içerisinde F11 bas ve bir süre bekle sol tarafa bir menü gelecek o kısımdan level_object kısmına tıkla ve oradaki alt başlıklardan vegetation yazan yerin yanındaki göze bas ve oyuna dön FPS artışı çok fazla olacaktır.

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Özellikle araç sayısı arttığında optimizasyon düşüyor çünkü araç ayrı ayrı yüzlerce parçadan oluşuyor, her birinin ayrı özelliği var ve araca bitişik halde duruyorlar. Senaryo bölümünde haliyle daha fazla araç, kod ve karmaşık haritalar var.
Sisteminizin kaldıramaması çok doğal. Böyle olması gerekiyor zaten. Düşük sistemli oyuncular genelde boş haritada çarpışma yapmak için alıyor oyunu.
İşlemciniz zayıf, RAM yeterli, ekran kartı ortalama düzeyde. Bende 1050TI + i5 8300H var. Senaryoda kasmıyor ama çok oyunculu modda oynayamıyorum resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı