BeamNG optimizasyon sorunları çözüldü mü?

Emirates666

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Steam'den BeamNG Drive almak istiyorum ama oyunun optimizasyonu kötü diye duymuştum şimdi düzelttiler mi oynayan ya da bilen biri varsa söyleyebilir mi?

dün gece oynarken oldu çözmeye çalışıyorum :d
Dener iade edersiniz.

Dosya Ekleri

• 441324-3a05db661215f7011cf116d78766e2e2.png
    441324-3a05db661215f7011cf116d78766e2e2.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba arkadaşlar, Steam'den BeamNG Drive almak istiyorum ama oyunun optimizasyonu kötü diye duymuştum şimdi düzelttiler mi oynayan ya da bilen biri varsa söyleyebilir mi?
Hocam optimizasyon sorunu yok ki. Kim diyor onu? GT 755M, i7 4. gen, 8 GB RAM ile 60 FPS çok rahat alıyordum. Kim diyorsa yalan söylüyor.

Dün gece oynarken oldu çözmeye çalışıyorum :d
Dener iade edersiniz.

Deneyeyim o zaman.
Oyunu aldım denedim ama hiç akıcı bir oyun deneyimi yaşayamadım imza da sistemim yazıyor
Normal ayarlar 1080p 55 40 FPS arası en ağaçlı haritalar da ama boş haritalar da trafik açmadan 60FPS alınıyor fiziği falan güzelde çarpınca arabayla kaza falan yaparken drop giriyor alacak arkadaşlara tavsiyem GTX 970 ve üzeri ekran kartınız varsa rahat oynarsınız ona göre alın benim sistem de mi böyle yapıyor bilemem belki başka sistemler de daha iyi oynatır.

Son düzenleme:
Deneyeyim o zaman.
Oyunu aldım denedim ama hiç akıcı bir oyun deneyimi yaşayamadım imza da sistemim yazıyor
Normal ayarlar 1080p 55 40 FPS arası en ağaçlı haritalar da ama boş haritalar da trafik açmadan 60FPS alınıyor fiziği falan güzelde çarpınca arabayla kaza falan yaparken drop giriyor alacak arkadaşlara tavsiyem GTX 970 ve üzeri ekran kartınız varsa rahat oynarsınız ona göre alın benim sistem de mi böyle yapıyor bilemem belki başka sistemler de daha iyi oynatır.
i7 4. nesil işlemci, GT 755M ekran kartı, 1 TB HDD, Full HD ekran, 60 FPS, yanına trafik eklersen 55 FPS'in altına düşmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı