Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 BeamNG Drive oynuyorum. Ama klavye ile oynarken çok zor drift atılıyor kontrol edilemiyor. Normal sürerken de öyle ayarlaması falan var mı?
BeamNG Drive oynuyorum. Ama klavye ile oynarken çok zor drift atılıyor kontrol edilemiyor. Normal sürerken de öyle ayarlaması falan var mı?
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #11 386899 dedi: Ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum aşırı derecede gelişti. Sizce de öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ilk defa 2016'daki sürümünü oynamıştım özellikle modifiye etmesi çok zevkli. Artı 0 Eksi
386899 dedi: Ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum aşırı derecede gelişti. Sizce de öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ilk defa 2016'daki sürümünü oynamıştım özellikle modifiye etmesi çok zevkli.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 22 Ocak 2022 #12 386899 dedi: Ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum aşırı derecede gelişti. Sizce de öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bende oynuyorum gelişti fakat, artık yeni haritalar getirmeleri lazım büyük ve otoban olan. Bir de trafik optimizasyonunu düzeltmeleri lazım. Artı 0 Eksi
386899 dedi: Ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum aşırı derecede gelişti. Sizce de öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bende oynuyorum gelişti fakat, artık yeni haritalar getirmeleri lazım büyük ve otoban olan. Bir de trafik optimizasyonunu düzeltmeleri lazım.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Ocak 2022 #13 Bazı modlu arabalar kendi kendine sağa sola doğru kayıyor. Onlar ile rahat atabiliyorum. Sizde de öyle arabalar var ise deneyin. Artı 0 Eksi
Bazı modlu arabalar kendi kendine sağa sola doğru kayıyor. Onlar ile rahat atabiliyorum. Sizde de öyle arabalar var ise deneyin.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #14 Selares dedi: Ekseni yanlış ayarlamışsınız hocam. Ayarı silip baştan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum Artı 0 Eksi
Selares dedi: Ekseni yanlış ayarlamışsınız hocam. Ayarı silip baştan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum
3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 22 Ocak 2022 #15 Selares dedi: Evet bende oynuyorum gelişti fakat, artık yeni haritalar getirmeleri lazım büyük ve otoban olan. Bir de trafik optimizasyonunu düzeltmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum ayrıca daha fazla modern araç gelmeli. Artı 0 Eksi
Selares dedi: Evet bende oynuyorum gelişti fakat, artık yeni haritalar getirmeleri lazım büyük ve otoban olan. Bir de trafik optimizasyonunu düzeltmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum ayrıca daha fazla modern araç gelmeli.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #16 386899 dedi: Evet katılıyorum ayrıca daha fazla modern araç gelmeli. Genişletmek için tıkla... Repostory lere bakmanızı öneririm inanılmaz araç modları var. Artı 0 Eksi
386899 dedi: Evet katılıyorum ayrıca daha fazla modern araç gelmeli. Genişletmek için tıkla... Repostory lere bakmanızı öneririm inanılmaz araç modları var.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #17 Selares dedi: Ekseni yanlış ayarlamışsınız hocam. Ayarı silip baştan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Bu footoğraf da ne yapacağım. Dosya Ekleri resim_2022-01-22_200725.png 37,9 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Selares dedi: Ekseni yanlış ayarlamışsınız hocam. Ayarı silip baştan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Bu footoğraf da ne yapacağım.
3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 22 Ocak 2022 #18 EmirGkts dedi: Repostory lere bakmanızı öneririm inanılmaz araç modları var. Genişletmek için tıkla... Evet ancak kendi araçları kadar iyi olmuyor. Ancak inanılmaz bir oyun. Furkan78 dedi: Bu footoğraf da ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan ayarlayın bence. Artı 1 Eksi
EmirGkts dedi: Repostory lere bakmanızı öneririm inanılmaz araç modları var. Genişletmek için tıkla... Evet ancak kendi araçları kadar iyi olmuyor. Ancak inanılmaz bir oyun. Furkan78 dedi: Bu footoğraf da ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan ayarlayın bence.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #19 386899 dedi: Evet ancak kendi araçları kadar iyi olmuyor. Ancak inanılmaz bir oyun. Sıfırdan ayarlayın bence. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan ayarlıyorum şu an da zaten nasıl ayarlıyacağım onu bilemiyorum. Artı 0 Eksi
386899 dedi: Evet ancak kendi araçları kadar iyi olmuyor. Ancak inanılmaz bir oyun. Sıfırdan ayarlayın bence. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan ayarlıyorum şu an da zaten nasıl ayarlıyacağım onu bilemiyorum.
3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 22 Ocak 2022 #20 Furkan78 dedi: Sıfırdan ayarlıyorum şu an da zaten nasıl ayarlıyacağım onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarken mouseyi sağa doğru çekin olması gerekir. @Furkan78 oldu mu? Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: Sıfırdan ayarlıyorum şu an da zaten nasıl ayarlıyacağım onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarken mouseyi sağa doğru çekin olması gerekir. @Furkan78 oldu mu?