Beast X Pro satılmalı mı?

aidenzw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 1.5 ay önce Beast X Pro aldım sadece ilk hafta kullandım belki o kadar bile değil 2 3 haftadır açmıyorum. Gpx kullanıyorum onun yerine. Sizce bunu satmalı mıyım yoksa kutuda falan mı bekletmeliyim? Ne yapacağım? İleride daha pahalı olur falan diye ya da özelliklerinden dolayı anladınız siz tam anlatamadım ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1 1.5 ay önce Beast X Pro aldım sadece ilk hafta kullandım belki o kadar bile değil 2 3 haftadır açmıyorum. Gpx kullanıyorum onun yerine. Sizce bunu satmalı mıyım yoksa kutuda falan mı bekletmeliyim? Ne yapacağım? İleride daha pahalı olur falan diye ya da özelliklerinden dolayı anladınız siz tam anlatamadım ama.

Satma ne gerek var dursun kenarda güzel mouse satsan da zarar edeceksin ben olsam satmam yani bende 5 tane mouse var alıyorum da daha.

Köşede dursun hocam, gayet güzel mouse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı