Wraith mouse önerisi

Bütçe
4k
Hocam sizi bulmuşken sormak istiyorum N9 Pro ile Cloud 3 DTS:X arasında kaldım. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım.

Bütçen ne kadar? Oyun için kullanacaksan bence kablosuz tercih etme. IEM ve harici mikrofon kullanıyorum. Eğer kulak içi rahatsız etmiyorsa sen de aynısını yapabilirsin.

Bütçen ne kadar? Oyun için kullanacaksan bence kablosuz tercih etme. IEM ve harici mikrofon kullanıyorum. Eğer kulak içi rahatsız etmiyorsa sen de aynısını yapabilirsin.

Hocam onu ben de düşündüm fakat yeterli USB girişim yok. Bütçe 4K.

Anladım. Ben ilk defa bu tarz gaming mouse alacağım için fazlasıyla cahilim bu konuda ve yeni yeni öğreniyorum bu skatez, grip vb terimleri. Eğer Leviathan ile ilgili bilgi bulabilirseniz benimle de paylaşır mısınız? Sanırım YouTube'da kutu açılımı vardı. Bir de tabi son karar kılacağınız mouse nedir onu da bilmek isterim ben de aynı bütçeye sahibim.
Hocam fareyi tutuş şekliniz nedir acaba?

Ben de aynı bütçeye Leviathan V4 almaya karar vermiştim. Ancak skatezi ve gripi olmadığını söylemişsiniz. Bunu nereden öğrendiniz acaba? Ve son olarak hangi Mouse'da karar kıldınız acaba?

Hocam tutuş şeklinizi bilmediğim için şu an bir şey demek istemiyorum. Tutuş şeklinizi bana söylerseniz sizin için bakacağım elimden geldiğince.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı