Beatmaker yapabilecek arkadaş/arkadaşlar arıyorum

Murat016

Centipat
Selam arkadaşlar ben kafiyeli kelimelerle derdimi ve ruh halimi anlatmayı çok seven birisiyim, her gün en az 1 sayfa bu şekilde kafiye yaparım, dertlerimi anlatmaya çalışırım ve bundan çok zevk alırım, ara sıra arkadaşlarıma da gösteriyordum ve geçenlerde arkadaşlarımın önerisiyle bu hobimi profesyonel bir işe dönüştermeye karar verdim ama bana bir Beatmaker lazım. Aranızda Beat yapmayı bilen birisi varsa onunla çalışmak istiyorum, acaba Beat yapmayı bilen birisi konuma yanıt verebilir mi? Verirse çok mutlu olurum, yapıcağı Beatle çok iyi şarkılar yapıcağıma inanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
@Pop Smoke forumda üstüne tanımam. Samimi olduğum birisidir.

Teşekkür ederim peki arkadaşınıza özelden ulaşabiliceğim bir adres var mıdır? Arkadaşınızın Discord hesabı varsa verebilir misiniz, ya da herhangi bir iletişime geçebiliceğimiz bir platform. Az önce arkadaşınızın uygun bir konusunu bulup yazdım ona da aynısını ama siz biliyorsanız cevap verirseniz sevinirim.
Ayrıca dediğim gibi bu konuyu gören ve beat yapabilen birisi varsa buraya yazarsa çok sevinirim, bu forumda iş yapabiliceğim bir beatmaker bulabiliceğime inanıyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Reklam sebebinden ban yemezsen veririm. Kendisine sorayım hemen.
@Murat016 Instagram : yiitwayne.

Son düzenleme:

Hocam demo kaydınız var ise eyuphrz0@gmail.com mail adresimden bana demo kaydınızı gönderirseniz bakabiliriz. Ayrıca Instagram adresim eyupensarhrz. Yapmış ve yayınlamış olduğum projeler hikayelerimde bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…