Beats Studio Wireless Ses Kalitesi Sorunu

Peki o zaman ben bir Apple ile görüşeyim bu ses yükseltme olayıyla ilgili. Onlar bir şey yapamayacaklarını söylerlerse İstanbul'da birilerini bulmaya çalışacağım modifiyeci vesaire. İlginiz için teşekkür ederim. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Yanıtla demeyince size bildirim gelmedi sanırım?

Kulaklığı kullanacağınız kaynaklar da önemlidir, bu yüzden kullanım amacınız bilgisayar, telefon vb. ise empedans değeri düşük kulaklıklara yöneliceksiniz, böylese bir ses bar aralığı kısa olduğundan yüksek ses elde ediceksiniz. Ama işiniz amfi tipi kolonlarda ise empedans değeri yüksek bir kulaklık bakmanızda fayda vardır. Ses açmak için daha geniş bir aralığa sahip olucaksınız. İki üretimin de empedans değerlerine baktınız mı?

Hiç bilmiyorum zaten teknik özelliklerinde o kadar detaylı bilgiler verilmiyor. Ben sadece sesin düşük olduğunun bilincindeyim bana gelen diğer tüm kulaklıklarda. Teknik servis de farkında değil. Test yapıyorlar aynı model kulaklıklarla karşılaştırıyorlar tabii ki ikisi de eşit çıkıyor. Benim şu an amacım eski kulaklığımdaki ses yüksekliğine ulaşmak. Eskisi bundan çok farklıydı. Nasıl yapıldığını biliyorsanız ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Çok isterdim fakat dediğiniz gibi üretimle alakalı bir problem varsayıyorum. Yine de JBL öneririm Bütçe daha artıyorsa Harman'da tabi ki.

Çok isterdim fakat dediğiniz gibi üretimle alakalı bir problem varsayıyorum. Yine de JBL öneririm Bütçe daha artıyorsa Harman'da tabi ki.
Bir de alacağın kulaklıkta teknik detayda empedans değeri atıyorum; "32" , "16" değerlerinde iki kulaklık var, frekanslardan ayrı olarak bass ve tiz detaylarını geçtim eğer ki telefon, bilgisayar gibi aletlerde kullanıcaksan kulaklığı empedans değeri düşük olandan daha yükses ses alıcaksındır. (Son sese kadar) Desibelden bahsetmiyorum.

Ben kulaklık almıyorum ki, konuyu en baştan okur musunuz?

Barış Bey merhabalar, sonradan dahil oluyorum ama bununla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi acaba, aynı sorunla karşı karşıyayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Barış Bey merhabalar, sonradan dahil oluyorum ama bununla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi acaba, aynı sorunla karşı karşıyayım.

Yeni seri avrupa sürüm kulaklıklarda,
avrupa standardı normlarına göre desibel kısıtlaması getirildi. Bu nedenle kulaklıklarınızdan az ses gelmekte.

Merhaba,
Bende bu durumdan sıkıntıdayım acaba çözüme ulaşabilen oldumu, bir kaç kisiden bazı sitelerde ses seviyesi kisik kulakliklarin acilabildigini duydum, cok arastirdim ama denk gelemedim

Merhaba,
Bende bu durumdan sıkıntıdayım acaba çözüme ulaşabilen oldumu, bir kaç kisiden bazı sitelerde ses seviyesi kisik kulakliklarin acilabildigini duydum, cok arastirdim ama denk gelemedim
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bakmamıştım foruma bir çok şey yazan olmuş. Ben bu sesin düşük açılışını şans eseri çözdüm bir kaç ay önce. Bilgisayardan oyun oynuyordum oyun esnasında kulaklığın şarjı bitti, ben de kabloyu takıp şarjda çalıştırdım kulaklığı, sesi inanılmaz derecede yüksek çıkmaya başladı. Konuda bahsettiğim eski kulaklığım gibi oldu sesi. Önce tamamen değişti zannettim ama sonra kulaklığı kapatıp açınca eski haline döndü. Daha sonra deneyerek çözdüm, kulaklığın şarjı tamamen bittikten sonra şarja takıp takar takmaz açarsam yüksek seste açılıyor. Ama bazen açıldığı an bağlanmıyor telefona o zaman işe yaramıyor. Şarj bittikten sonra şarja takıp direk açıp bağlanırsa müziği veren cihaza (telefon bilgisayar ipod vb.) sesi eskisi gibi oluyor ve cihazı tekrar kapatana kadar öyle kalıyor. Kalıcı bir çözüm değil tabii ama şans eseri buldum şarjını tamamen bitirip öyle açıyorum her seferinde. Biraz uğraştırıyor ama o zevke değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…