Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bakmamıştım foruma bir çok şey yazan olmuş. Ben bu sesin düşük açılışını şans eseri çözdüm bir kaç ay önce. Bilgisayardan oyun oynuyordum oyun esnasında kulaklığın şarjı bitti, ben de kabloyu takıp şarjda çalıştırdım kulaklığı, sesi inanılmaz derecede yüksek çıkmaya başladı. Konuda bahsettiğim eski kulaklığım gibi oldu sesi. Önce tamamen değişti zannettim ama sonra kulaklığı kapatıp açınca eski haline döndü. Daha sonra deneyerek çözdüm, kulaklığın şarjı tamamen bittikten sonra şarja takıp takar takmaz açarsam yüksek seste açılıyor. Ama bazen açıldığı an bağlanmıyor telefona o zaman işe yaramıyor. Şarj bittikten sonra şarja takıp direk açıp bağlanırsa müziği veren cihaza (telefon bilgisayar ipod vb.) sesi eskisi gibi oluyor ve cihazı tekrar kapatana kadar öyle kalıyor. Kalıcı bir çözüm değil tabii ama şans eseri buldum şarjını tamamen bitirip öyle açıyorum her seferinde. Biraz uğraştırıyor ama o zevke değer bence.
aga yaptığın çözümü tam olarak anlamadım bi yardımcı olabilir misin nasıl yapıcam aynı sorun bende de var da