Bed Wars'ı nasıl bırakırım?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Bağımlı oldum artık. Her gün en az 5 saat oynamazsam kendime gelemiyorum resmen! Sürekli küfür falan ediyorum, bırakmak için siz değerli hocalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum! Teşekkürler...

Bağımlı oldum artık. Her gün en az 5 saat oynamazsam kendime gelemiyorum resmen! Sürekli küfür falan ediyorum, bırakmak için siz değerli hocalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum! Teşekkürler...
Oyunu direkt silin ve faydalı şeyler yapın.

Dışarıda yapacak bir sürü şey var. Sosyalleş, arkadaşlarınla buluş. Bir kız arkadaş edin. Kaliteli vakit geçir ve her gününün bir hediye olduğunu unutma. Ben de senin geçtiğin yollardan geçtim. Dünyaya sadece 1 kere geliyorsun. Zamanı kendine hiçbir şey katmadan heba etmek bir süre sonra çok canını yakıyor geriye dönüp baktığında.

Oynadığın süreye göre sinirli olduğun için mantıklı bir hedefte ilerliyemezsin.

Kendine bir ortam bul ve örneğin 4 kişilik oynuyor isen 4 kişilik bir grupta oyna arkadaş edin bu senin yanındaki oyuncuların sinir etmesini engeller.

Daha sonra oyun süreni azaltır 1 Saat'e kadar düşürebilirsin başka oyunlara gir bu sayede genellikle oyunlar sıktıktan sonra bırakılır çünkü sarmaz yani bir kere bitirdiğin hikayeli bir oyunu tekrar oynamazsın başka oyunlara yönelip bu oyundan aranı kes ardından sıkan oyunlar içinde kendine bir hobi edinebilirsin teknolojiden Ders'e oradan da Sanat'a çok seçenek var ha bir de spor!

Deme hocam, deme...
Yani illa kız arkadaş olarak algılama. Gerçekten dışarıda yapacak bir sürü şey var. Denemediğin şeyleri dene, kendine bir şeyler kat. Hayatı bir kitap gibi düşün. İçi boş sayfalar olmasın yani kısaca. Bağımlılık seviyen üst düzeyse bir profesyonelden yardım da alabilirsin. Ben de eskiden seninle tamamen aynı olduğum için kendim gibi birini gördüğümde üzülüyorum, yardım etmeye çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı