Oyunu direkt silin ve faydalı şeyler yapın.Bağımlı oldum artık. Her gün en az 5 saat oynamazsam kendime gelemiyorum resmen! Sürekli küfür falan ediyorum, bırakmak için siz değerli hocalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum! Teşekkürler...
Bağımlı oldum artık. Her gün en az 5 saat oynamazsam kendime gelemiyorum resmen! Sürekli küfür falan ediyorum, bırakmak için siz değerli hocalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum! Teşekkürler...
İndirdiğiniz siteleri bloklayın. Bu şekilde indiremezsiniz.Tekrar indiriyorum, tutamıyorum kendimi.
Deme hocam, deme...Bir kız arkadaş edin.
Yani illa kız arkadaş olarak algılama. Gerçekten dışarıda yapacak bir sürü şey var. Denemediğin şeyleri dene, kendine bir şeyler kat. Hayatı bir kitap gibi düşün. İçi boş sayfalar olmasın yani kısaca. Bağımlılık seviyen üst düzeyse bir profesyonelden yardım da alabilirsin. Ben de eskiden seninle tamamen aynı olduğum için kendim gibi birini gördüğümde üzülüyorum, yardım etmeye çalışıyorum.Deme hocam, deme...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.