E Eşref Erdali Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Steam üzerinden yıllardır Ark Survival Evolved oyununu oynuyorum. Son 1 yıldır oyuna giremiyorum sorun şu şekilde işliyor. Oyunu başlattığımda BattlEye Launcher açılıyor ve mavi ekran hatası vererek oyun kapanıyor. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. 123024-51515-01.rar drive.google.com
Steam üzerinden yıllardır Ark Survival Evolved oyununu oynuyorum. Son 1 yıldır oyuna giremiyorum sorun şu şekilde işliyor. Oyunu başlattığımda BattlEye Launcher açılıyor ve mavi ekran hatası vererek oyun kapanıyor. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. 123024-51515-01.rar drive.google.com
2 285091 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 987 Çözümler 44 30 Aralık 2024 #2 Eşref Erdali dedi: Steam üzerinden yıllardır Ark Survival Evolved oyununu oynuyorum. Son 1 yıldır oyuna giremiyorum sorun şu şekilde işliyor. Oyunu başlattığımda BattlEye Launcher açılıyor ve mavi ekran hatası vererek oyun kapanıyor. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. 123024-51515-01.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Selamlar, BattlEye Launcher uygulamasını REVO ile kaldırın, tekrar yükleyin, Windows + R winver yazarak görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
Eşref Erdali dedi: Steam üzerinden yıllardır Ark Survival Evolved oyununu oynuyorum. Son 1 yıldır oyuna giremiyorum sorun şu şekilde işliyor. Oyunu başlattığımda BattlEye Launcher açılıyor ve mavi ekran hatası vererek oyun kapanıyor. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum. 123024-51515-01.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Selamlar, BattlEye Launcher uygulamasını REVO ile kaldırın, tekrar yükleyin, Windows + R winver yazarak görsel paylaşın.