Bedava 3 aylık Discord Nitro

Kod olarak mı veriyorlar? yoksa gift linki mi?
Arkadaşlar birine doğum günü hediyesi olarak Discord Nitro alacaktım kodu vs. alınca başkası kullanamıyor istediğimiz zaman kullanabiliriz süresi bitmeden değil mi?.

Hımm discord güzel bir taktik yapmış diyebilir miyiz bu durumda? Gamepass evet bizlere güzel oyun imkanları sunmaktadır. İptalde ettim açıkçası ilgimi çeken oyunlar olmadığı için. + Olarak Discord bundan 3 ay sonra otomatik ödeme mantığı üzerinden 9.99 $ gibi bir ücret kesicek yanlışım yoksa. Faceit premium abonelikten başıma gelmişti eğer kartınızda sonraki ay için paranız varsa fazlasıyla otomatikte kaldığı için maalesef parayı kesiyor. 10 dolar az ücret değil özellikle discord gibi sadece konuşma programı açısından. Ve maalesef discord üzerinden kartımı kaldıramıyorum. Aktif bir Nitro aboneliğin varken bu ödeme kaynağını silemezsin.. Bu tür ödemelerde sanal kart en kullanışlısı diye düşünüyorum.

Ve ekstra olarak Microsoft üzerinde neredeyse 3 ay önce kayıt ettirdiğim (sunucu satın almıştım) kaldıramadığım için kayıtlı kalmış. Mastercard'ım gözükmekteydi ve hiç bir onay olmaksızın direkt 5 tl'yi çekti. Bu tür yerlerde kart kaldırmak önemli diye düşünüyorum..

Herkesde Nitro var bir anlamı kalmadı Nitro'nun 3 aylığına.

Nitro kullanılmış hesap kullanamıyorsa yeni hesap açıp kod olarak kendimize atsak? (Kod olarak nasıl atıcağımızı anlamadım yardım edersen sevinirim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…