Rehber Bedava 3 Aylık Game Pass Kodu nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam ilk defa giriş yaptım fakat site üzerinden banlanmışım.

(modeme reset atıp IP değişimi yaptım)

Edit: nedenini bilmiyorum fakat bilgisayar üzerinden yapamadım, telefon üzerinden başarılı şekilde aldım game pass'i.

Son düzenleme:
Şifremi unutmuştum bir türlü e-posta gelmedi. Başka hesapla densem aynı kartı kabul eder mi?

İninal kart olur mu?
Olur.
Rehberde belirtmiştim aslında.
Şifremi unutmuştum bir türlü e-posta gelmedi. Başka hesapla densem aynı kartı kabul eder mi?
Deneme başlattıysan etmeyebilir.

Bilgim ne yazık ki yok, yeni bir sanal kart oluşturup tekrar kod almaya çalışmanı öneririm.
Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar başka bir telefon ile farklı bir hesaptan almaya çalışsınlar. Aynı telefondan yapınca ödeme ekranı gelmiyor. Yardım için teşekkür ederim.

Sanırım kampanya için son saatler. Stok yok mesajı alıyorum, reklam engelleyici kapalı durumdayken. Telefondan denediğimde de aynı şekilde. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar bir kaç kere daha denesinler.

Hocam ininal sanal kart oluşturdum. CVC falan istiyor onu nereden öğreneceğim? Yardımcı olur musun saat 12 olmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…