Bedava 3 aylık Xbox Game Pass

Bu mesajı alıyorum yeni hesap açtım gizli sekmeden denedim ama bu çıkıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-23_150726.png
    85,6 KB · Görüntüleme: 121
Aynı sorunu alan varsa diye yazıyorum farklı tarayıcıdan deneyin benimki oldu teşekkürler.

Bir de bu Game Pass uygulamasını nereden indireceğim?
Bilgisayarınız Windows 10 ise varsayılan olarak indirilmiş geliyor. Yoksa Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

Bilgisayarınız Windows 10 ise varsayılan olarak indirilmiş geliyor. Yoksa Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

Hocam şimdi de Xbox'ta bu hatayı veriyor sanal kart denedim 1 tane daha kart denedim içinde 7 8 TL'de var ama bu hatayı veriyor

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-23_153930.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 107
Hocam şimdi de Xbox'ta bu hatayı veriyor sanal kart denedim 1 tane daha kart denedim içinde 7 8 TL'de var ama bu hatayı veriyor
Dediğim gibi, bu hata bende Papara Black Card girdiğimde çözüldü. Başka çözüm bilmiyorum maalesef.

Hocam kodu Microsoft üzerinden almak istediğimde kartımdan 2 kere 8TL çekti onaylamak için galiba bu çekilen parayı geri ödüyorlar mı?

Papara sanal kart oluşturarak denedim maalesef 8tl çekmeden izin vermiyor işleme. Bu sorunu çözen var mı ?
Çekmesi gerekiyor muhtemelen kartı doğrulamak için. Sadece bir kere 8 de çekmiyor 2 kere 8TL çekmesi gerek.

Güncelleme: Microsoft desteğine bağlanıp paranın geri ödemesini yapıcaklar mı diye sordum ve verdikleri cevap bu aşağıda. 5 gün içinde para geri yatacak diyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,4 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Hocam o para geri gelmez. 14'ünde yapmıştım hala gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…