Telefondan deneyin.Bu mesajı alıyorum yeni hesap açtım gizli sekmeden denedim ama bu çıkıyor.
Telefondan deneyin.
Telefondan deneyin.
Bilgisayarınız Windows 10 ise varsayılan olarak indirilmiş geliyor. Yoksa Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.Aynı sorunu alan varsa diye yazıyorum farklı tarayıcıdan deneyin benimki oldu teşekkürler.
Bir de bu Game Pass uygulamasını nereden indireceğim?
Bilgisayarınız Windows 10 ise varsayılan olarak indirilmiş geliyor. Yoksa Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.
Dediğim gibi, bu hata bende Papara Black Card girdiğimde çözüldü. Başka çözüm bilmiyorum maalesef.Hocam şimdi de Xbox'ta bu hatayı veriyor sanal kart denedim 1 tane daha kart denedim içinde 7 8 TL'de var ama bu hatayı veriyor
Çekmesi gerekiyor muhtemelen kartı doğrulamak için. Sadece bir kere 8 de çekmiyor 2 kere 8TL çekmesi gerek.Papara sanal kart oluşturarak denedim maalesef 8tl çekmeden izin vermiyor işleme. Bu sorunu çözen var mı ?
Hocam o para geri gelmez. 14'ünde yapmıştım hala gelmedi bana.Çekmesi gerekiyor muhtemelen kartı doğrulamak için. Sadece bir kere 8 de çekmiyor 2 kere 8TL çekmesi gerek.
Güncelleme: Microsoft desteğine bağlanıp paranın geri ödemesini yapıcaklar mı diye sordum ve verdikleri cevap bu aşağıda. 5 gün içinde para geri yatacak diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.