Bedava Anti-Virüs programı

360 Total Security. Sandbox özelliği var. Temizleme ve hızlandırma özelliği var. Tarayıcı koruma, kayıt defteri temizleyici, belge koruyucu ve fidye yazılımı çözme gibi özelliklere sahip. Virüs taramasında isterseniz Avira motoruna sahip. Bitdefender motoru da vardı ancak 360 kendi bulut tarama motorunu geliştirince çıkardılar. Arkadaşların önerdiği Kaspersky Free'de düşünülebilir. 360 Total Security'nin resmi websitesi şu an açılmıyor, başka indirme sitelerinden indirebilirsiniz.

Windows 10'da bulunan yerleşik güvenlik yazılımının üstüne AV tanımıyorum.

360 Total Security en son birkaç yıl önce AV-TEST'e katılmış ve koruma konusunda 4 yıldız bile yapamamış.

360 Total Security'nin resmi websitesi şu an açılmıyor, başka indirme sitelerinden indirebilirsiniz.
Açılıyor hocam. Fakat 360 Total Security çok şüpheli geliyor. Çin menşeili olduğu için; veri toplama politikaları rakiplerine göre daha kötü durumda gibi.

ESET de var şu an. 3 ay bedava. Kaç ayı kaldı emin değilim var herhalde 2 ay süreleri daha.

Bilmeyene Comodo kötü evet, o yüzden önermiyorum. Birincil program olarak kullanmıyorum zaten.

Kaspersky SC Free yükleyip geçin.

360'ın aslında bilinmeyen tehditlere karşı fena olmadığını okumuştum ama tam bilmiyorum. Yeni kunpeng motoru falan eklenmişti en son. Bakmayalı baya oldu. Qihoo'nun malı olan bir program kullanmazdım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…