Bedava Anti-Virüs programı

IObit Advanced SystemCare‎ Bir Çok Yerde Bedava Lisans Kodu veriyorlar (Lisans Kodunu Youtubeda Bulabilirsin)
IObit tarafından geliştirilen programlar, işletim sistemlerinde hatalara neden olmaktadır. Zaten hiçbir işe de yaramamaktadırlar. Kullanmayınız ve kullandırtmayınız.

İşlemciyi fazla yormuyor diye hatırlıyordum. Fakat eskiden kullanmaktaydım. Bellek kullanımında ne kadar bir değere sahiptir?
Anlık olarak aldım görüntüyü. Laptop'um eski, ayrıca anakartı kısa devre yapmıştı, servis tamirini yapamadı ve yeni anakart için baya fiyat çekmişlerdi. Ben de Aliexpress'ten muadil bi kart buldum, orjinali gibi stabil çalışmıyor. Eski haline göre çok daha yavaş bilgisayar. Buna rağmen Comodo'nun ekstra bi yavaşlatmasını gözlemlemedim.
Hayır 1 yıllık Bitdefender Total Security 2020 kullanıyorum orjinal lisans ile.
2018 yılında 1 yıl kullanmıştım. 2019 için uygun fiyata lisans bulamadığım için Norton'a geçiş yaptım. (Norton lisansım 3 yıllık). Uygun fiyata bulsam kesinlikle devam ederdim, güzel bir program. Ama tabi Norton'a geçtim diye de pişman değilim. Norton, Kasper, Bitdefender.. Bu üçü bence en iyileri.
cisbellek.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı