Steam Bedava CS:GO skin alırken hesap çalındı

Hiçbir şey. Steam destek. Bedava bir şey veriliyorsa, illaki bir çıkarı olur. Yıl olmuş bilmem kaç hala inanan var mı?

O kadar kolay değil ek bilgiler vermişsin ki öyle olmuş.

Mailine gelen " Bu siz değil misiniz? "kısmından halledebilirsin Steam yardımcı oluyor kolayca orada her şeyi bulabilirsin.

Bedava CS:GO skin veriyor diye giriyordum Gmail'i değiştirmişler ve şifreyi vs de. Ne yapacağım?
Çok şaşırtıcı ücretsiz skin dağıtıyormuş ve senin hesabın çalınmış. Böyle şeyler her zaman oltadır asla kanmayın. Steam desteğe yaz.

Hayırsever bir arkadaşımız beleş skin verecekken konu sahibinin hesabı çalınmış, tüh.(!)

Hocam en acilinden Steam Destek'e yazıp durumu anlatın. Size belirli sorular sorup hesabın sizin olduğunu kanıtlamanız istenecek. Onları yaptıktan sonra gözünüz kapalı hesabı alabilirsiniz.

Bir daha ne olduğu belirsiz "beleş" diye etiketlenen şeylerden de uzak durun. Bir numaralı fishing taktiğidir.

Steam destekte mesaj atılmıyor. Çalındı diyorum devam ediyorum. Bilgi soruyor biligleri giriyorum olmuyor. Nasıl ulaşaağım Steam desteğe?

O kadar kolay değil ek bilgiler vermişsin ki öyle olmuş.

Mailine gelen " Bu siz değil misiniz? "kısmından halledebilirsin Steam yardımcı oluyor kolayca orada her şeyi bulabilirsin.

Steam destekte mesaj atılmıyor. Çalındı diyorum devam ediyorum. Bilgi soruyor biligleri giriyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…