Steam Bedava CS:GO skin alırken hesap çalındı

Hayırsever bir arkadaşımız beleş skin verecekken konu sahibinin hesabı çalınmış, tüh.(!)

Hocam en acilinden Steam Destek'e yazıp durumu anlatın. Size belirli sorular sorup hesabın sizin olduğunu kanıtlamanız istenecek. Onları yaptıktan sonra gözünüz kapalı hesabı alabilirsiniz.

Çok şaşırtıcı ücretsiz skin dağıtıyormuş ve senin hesabın çalınmış. Böyle şeyler her zaman oltadır asla kanmayın. Steam desteğe yaz.

Hatta steeamcommuntiry.com gibi dandik bir URL'idi değil mi? Hahahahhaha yapacak bir şey yok.

Hay aksi, halbuki insanlar hep hayrına bedava skin verirdi birbirine neden böyle oldu ki?

Steam desteğe yaz.

Hiçbir şey. Steam destek. Bedava bir şey veriliyorsa, illaki bir çıkarı olur. Yıl olmuş bilmem kaç hala inanan var mı?

Arkadaşlar hellcase key-drop tarzı sitelerin günlük ödülleri ile gerçekten bedavaya çok kolay skinler kasabilirsiniz CS Türkiye de yaygınlaşmadan 2-3 ay önce o sitelerde oynamaya başlamıştım hiçbir şey yatırmadan hellcase promo 75 cent i ile AK-47 Ice Coaled almıştım 15 dolarlık durumunu hatırlamıyorum.
Sonrasında CS Prime bedavaya getirmiştim. Daha az önce oldu csgocases sitesinin sahibi ile iletişime girmiştim 1 dolarlık kod hediye etti ve aşağıdaki skini tamamen bedavaya çektim.

Steam destekte mesaj atılmıyor çalındı diyorum devam ediyorum bilgi soruyor biligleri giriyorum olmuyor nasıl ulaşaağım seam desteğe.

Buradan anlatarak yapamam maalesef bana ulaşmanızı teklif ederdim ama Technopat Sosyal de ağır cezalar mevcut bunun için. Kendi başınıza uğraşmanız lazım. Hesabı alması kolay fakatumun ki envanterinizdeki eşyaları almasınlar ya da kayıtlı kartlardan alışveriş yapamasınlar.
Anlattığım ücretsiz aldığım tüm skinler hakkında minik bir görsel.

1696437296607.png

Steam destekte mesaj atılmıyor çalındı diyorum devam ediyorum bilgi soruyor biligleri giriyorum olmuyor nasıl ulaşaağım seam desteğe.

O hesabı mundar etmişlerdir sen kendine yeni hesap aç en temizi. Gmail'e kadar vermişsin hayır gelmez ondan.

@SiyahPassat

Kumar sitelerinde tabii ki çok olur, sonuçta 5 Dolarlık bir kasa açana 1 Dolarlık skin veriyor, 4 Dolar ile site, beleş skine harcayabilir mesela.
Benim bahsettiğim, özel mesajdan “ Steamcomunittyy. Kom kısmına Steam hesabınızı girdiğinizde bedava skin alırsınız.” Tarzı mesajlara inanlara.
Kendi çıkarlarıda bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı